ZEKİ TOSUN MAZBATASINI ALDI

ZEKİ TOSUN MAZBATASINI ALDI

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun 8 Şubat Pazartesi günü yapılan 7. Olağan Genel Kurul ardından yeniden başkan seçilmesi nedeniyle 3. kez mazbatasını aldı.

Mazbatasını yeni yönetim kurulu üyeleri ile almaya gelen Zeki Tosun; “Geçtiğimiz Pazartesi günü yedinci olağan kongremizi yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımız Kongremize video konferansı ile katıldı. Tüm partilerimizin katılımıyla coşkulu bir kongre yaptık. Bugün de Mazbatamızı almak için partililerimizle adliye geldik. 
Öncelikle yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Üçüncü kez il kongremizi yaptık. 2023’e kadar Zonguldak’a hizmet vereceğiz.
Bugün milletvekillerimiz aramızda değil Polat Türkmen Trabzondaki kongre seçimi için gitti.  Diğer milletvekillerimiz de şu anda meclisler. İl yönetimi listemiz 30 kişi idi biz bu listeyi 40’a çıkardık.  Genç ve dinamik bir yönetimimiz var. Yeni yönetim ile birlikte Zonguldak’ta güzel çalışmalar ve projeler üreterek hizmet vereceğiz. Bu dönemde Zonguldak belediyesini alarak şehrimiz değişime uğradı. Zonguldak 2023 giden yolda güzel işler yapmaya devam edecek” dedi. 
Zonguldak Adliyesi'ne AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yeni il yönetimi ile gelen Zeki Tosun, Merkez İlçe Seçim  memuru Güller Topdemir’den mazbatasını aldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER