Zeki Tosun'dan Bomba Açıklamalar

Zeki Tosun'dan Bomba Açıklamalar

Zeki Tosun'dan Bomba Açıklamalar

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan ile birlikte AK Parti il binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ak Partili Tosun daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yeni hastane yeri ile alakalı gelişmeleri değerlendiren AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun, “ hastahane ihale çalışması yapılıyor. Yeni Şehir Hastanesi mevcut yerine yapılması üzerinde proje hazırlanıyor” dedi.
Zonguldak kent merkezinden geçen dere ıslahı ve dolgu alanı ilgili açıklamalarda bulunan Tosun, “ Biz dere ıslahı ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Sayın Akdemir’i gerekli mercilere ile görüş duruyoruz. Ama Sayın Akdemir bizim çabalarımıza rağmen ben yaptım Ben ettim diyerek Kaçak dönüşmektedir. Mesela Dere kenarına yapılan korkulukları Devlet Su İşleri yapmıştır. Ancak Muharrem Akdemir biz yaptık diyor” dedi.
Zonguldakın Büyükşehir olacağı ve belde belediyelerinin kapatılacak mı? Yönünde ki sorusu üzerine, “ bölgelerimizin ilçe yapılması gibi bir bir durum yok. Genel merkezde buna yönelik bir çalışma yok. Belgelerimiz ilçe olmayacaktır. 2018 yılında büyükşehir meselesi belli olacaktır” dedi.
AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu arasında sıkıntı var olduğuna yönelik sorulan sorular üzerine Tosun, “ 3 millet vekilimiz de hizmet noktasında birlik beraberlik içindedir. 3 vekilimiz de Zonguldak’a hizmet getirme noktasında çalışmalarına devam ediyor” diyerek sorun olmadığına işaret etti.
Zonguldak Kent merkezini birbirine bağlayan Fevkani Köprüsü hakkında değerlendirmelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “ köprü miadını doldurdu. Şehrimize bir kazanç sağlamıyor ve getirmiyorda. O bölgeyi bir bütün olarak düşünmemiz gerekiyor. Orada iş yapan esnafa mağdur etmeden bu sorunu çözmemiz gerekmektedir. Bu noktada belediye ile beraber bir çözüm ortaklığı gerekmektedir. Inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde belediyeyi alacağız ve projeler üreteceğiz” dedi.
Zonguldakta istihdam ve TTK konusu üzerine gelen bir soru üzerine cevap veren Zeki Tosun, “ hükümetimizin ocakları kapatma gibi bir çalışması söz konusu değil. Istihdamı arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hükümetimizin bu noktada çalışmaları var. Ttk nın kapalı Ocakları’nda açıldığında şehrimize 6-7 bin istihdam sağlanacaktır” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER