Z.E.S'TEN DUYGUSAL MESAJ

Z.E.S’TEN DUYGUSAL MESAJ

Z.E.S'TEN DUYGUSAL MESAJ

Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kocaman kulübün Kurucu Başkanı ve aynı zamanda mevcut başkanın babası olan Mehmet Kocaman’ın ölümünün 4.yılı sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Ayrıca Hakkari’de Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle çatışamaya girerek şehit olan 6 asker ve 2 korucu için duydukları acıyı kamuoyu ile paylaştı.

Zonguldak Ereğli Spor Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.

‘Zonguldak Ereğli Spor 2013 yılında merhum Mehmet Kocaman tarafından kurulmuştur. Kulübümüz kurulduğu senesinde Kurucu Başkanı Mehmet Kocaman’ı da kaybetmiştir.  Kendisinden devir aldığımız Zonguldak Ereğli Spor bayrağını Allahın izniyle en iyi şekilde taşıyoruz. Birçok amatör takımın gerçekleştiremediklerini Zonguldak Ereğli Spor sporcusu ile beraber yaşamıştır. Rahmetli Mehmet Kocaman bu takımın resmi olarak federel oluşundan 40 gün sonra vefat etmiş ve takımın sahaya çıktığını görememiştir. Ama biliyoruz ki o bizlerin bu çabasını mutlaka görüyordur. Bu senede Allahın izni ile şampiyon olarak play oflara, oradan da Süper Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kurucu başkanımızı bu vesile ile 4.ölüm yıldönümünde hasret ve özlemle yad ediyor, Allah’tan kendisine rahmet diliyoruz. Ayrıca Hakkari’de ülkemize sızmaya çalışan hain teröristlerle çıkan çatışmada şahadet şerbeti içen 6 asker ve 2 korucu şehidimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Bu ülkede böyle yiğitler var oldukça, ülkemiz daima dimdik ayakta duracaktır. Şehitler ölmez, vatan bölünmez.’

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER