ZGC Basın Sitesi Kura çekilişi yarın

ZGC Basın Sitesi Kura çekilişi yarın

ZGC Basın Sitesi Kura çekilişi yarın

Zonguldak Valiliği öncülüğünde, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC)  girişimleri ile TOKİ tarafından projelendirilen ve uygulamaya geçirilen, 110 konutlu toplu konuttun kura çekilişi Cuma günü saat 11 00 de Zonguldak Belediye nikah salonunda gerçekleştirilecek.
 
Zonguldaklı gazetecilerin ev sahibi yapılması projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Basın Sitesi, kura çekilişi ile sahiplerini bulacak. Kura çekilişi noter eşliğinde ve TOKİ yetkilileri huzurunda olacak.   
Kentte görev yapan basın mensupları, Belediye Nikah Salonu’nda 7 Aralık 2018’de, saat 11.00’da,  düzenlenecek kura çekilişi ile daire sahibi olacak.
İlk olarak Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin(ZGC) 2012 yılında getirdiği öneri ile başlayan TOKİ Basın Sitesi’nde sona gelindi. Zonguldak Valiliği öncülüğünde ZGC girişimleri ile hayata geçen, TOKİ tarafından projelendirilen ve uygulaması yapılan projede bugün için Karakoç inşaat tarafından yapımı süren inşaat yüzde 68 seviyesine geldi.
7 Aralıkta kura çekimi ile gazetecilerin dairelerinin belli olacağını belirten ZGC Başkanı Derya Akbıyık, “Zonguldak basın sitesi projemizi ilk olarak biz 2012’nin ağustos ayı mübarek ramazan günü iftardaki bütün meslektaşlarımızla paylaşmıştık. Meslektaşlarımızın konut sahibi olmasını canı gönülden istemiştik. Şu anda 6 yılı doldurduk. Çok mesafeler aldık. Büyük bir ekip çalışmasıydı. 7 Aralık’ta saat 11.00’de kura çekilişimiz olacak. Böylece herkes kendisine hangi dairenin çıktığını öğrenmiş olacak. Şimdiden meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.
Bu projede emeği geçen, başta Sayın Valimiz Erdoğan  Bektaş’a, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, eski Valilerimiz Erol Ayyıldız, Ali Kaban, Ahmet Çınar’a, Zonguldak’ın güçlü devlet adamı Köksal Toptan’a, Zonguldak Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar’ siyaset erkanına, TOKİ Başkanı Ergün Turan’a, başkan yardımcılarına ve daire başkanlarına, Basın ilan kurumu genel müdürü Yakup Karaca , Zonguldak şube müdürü Ali Nuhoğlu, Çevre şehircilik il müdürlüğü, Milli emlak müdürlüğü ve Karakoç İnşaat firmasına, katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Belediye Nikah Salonu’nda saat 11.00’de yapılacak kura çekilişine sadece basın mensuplarının davetli olduğu vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER