ZGC'DEN ZTSO'YA ZİYARET

ZGC'DEN ZTSO'YA ZİYARET

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Başkan Akbıyık, ZGC ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfının olağan genel kuruluna ve diğer etkinliklere verdikleri katkıdan dolayı başkan Demir’e teşekkür etti. TGC Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın selamlarını iletti.

Akbıyık’tan plaket takdimi

ZGC Başkanı Akbıyık, ZTSO Başkanı Metin Demir’e TGC Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca, imzalı plaket takdiminde bulundu. Başkan Demir’de plakete teşekkür ederek. "TGC Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya şükranlarımızı sunuyoruz. ZGC il adına çok önemli çalışmalara imza atıyor. İlin tanıtımına katkı veriyor. Gazeteciler örgütü olarak ili temsil ediyor. ZTSO olarak her zaman ZGC‘ye gereken desteği ve katkıyı vereceğiz" Dedi.

Çaycuma Sera OSB‘de altyapı ihalesine 21 .400 .000 TL. çıkılıyor

Başkan Demir, ayrıca Çaycuma Sera OSB bilgilendirme toplantılarının çok verimli geçtiğini, sera OSB’ye 21. 400 000 keşif bedelli altyapı ihalesine bugünlerde çıkılacağını, bu çalışmaların devamında parsel tahsisi yapılacağını ifade etti.

15 Parsel tahsisi yapılacak

Çaycuma sera OSB için 15 parselin hazırlanacağını, birinci etabın devamında emsal teşkil edeceği için ikinci ve üçüncü etaplarında düşünüldüğünü sözlerine ekledi.

Sera OSB’de ihracata yönelik çalışma yapılacak

Çaycuma sera OSB’de yaklaşık 150 milyon Tl. lik bir yatırım öngörülüyor. İlk etapta 1000 sayısına yakın istihdam sağlanacak.Üretim yönünden İhracata yönelik çalışma yapılacak. İkinci ve devam edecek etap çalışmaları ile hem yatırım yapılacak, hem de istihdam sayısı artacak.

MAKZON ‘da geri sayım

MAKZON için çalışmaların sürdüğünü kaydeden başkan Demir, MAKZON olarak yaptığımız çalışmalarda tüm kesimlerin oluru ile yol almaya çalıştıklarını, toplumun bu projeye sahip çıkmasını benimsediklerini, bu projenin de yakın zamanda hayata geçeceğini müjdeledi.

BAŞKAN DEMİR’İN 6. YILI

ZTSO Başkanı Metin Demir’in görevde olduğunun altıncı yılı dolayısı ile Başkanı Akbıyık, ZGC editör masasına davette bulundu. Başkan Demir’de memnuniyetle kabul ederek önümüzdeki günlerde ZGC'de editör masasında bir araya geleceğiz. dedi. Başkan Akbıyık, ZGC olarak önümüzdeki günlerde yapacakları projeler hakkında Başkan Demir'e detaylı bilgi verdi . AB projelerinde proje ortağı olarak verdikleri desteğe de teşekkür etti. 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2020, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER