ZOKEV Ödülleri Verildi

ZOKEV Ödülleri Verildi

ZOKEV Ödülleri Verildi

ZONGULDAK Kültür ve Eğitim Vakfının (ZOKEV) bu yıl ilk kez verdiği Kültür ve Eğitim Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

ZOKEV Kültür ve Eğitim Ödülleri için Zonguldak Maden Mühendisleri Derneği Lokalinde düzenlenen programa, Kültür-Sanat Sen Genel Başkanı Yavuz Demirkaya, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, yazar İrfan Yalçın, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Selma Özbay, Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Başkanı Çetin Özçep, TEMA İl Temsilcisi Berran Aydan ve dernek üyeleri katıldı. ZOKEV Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kalafat, vakıf olarak Zonguldakın önünde duran önemli sorunlar için ortak aklı üretmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Filyos projesiyle ilgili önemli bir çalışma yaptıklarını anlatan Kalafat, Ülkenin en önde gelen bilim insanlarıyla Filyos Projesini tartışıp, orada nasıl bir yeşil ekonomik dönüşüm yaratabiliriz sorusuna yanıt aradık. Elde ettiğimiz sonuçları da bugün elinize aldığınız kitapta yayımlayarak kamuoyunun dikkatine sunduk. Bir kentsel arayışın sonucu olarak ortaya çıkan bu kitabın ilgili çevrelerce, en azından tartışmaların başlangıcı olarak kabul edilmesini diliyor, başta bildiri sunan hocalarım ve yönetim kurulumuzdaki değerli arkadaşlarım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu tip çalışmaların devam edeceğini bir kez daha yineliyorum dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyeleri Can Duranoğlu, Ali Bülbülün verdiği konserin ardından ödül törenine geçildi. İlk ödül, kültür alanında KHK ile ihraç edilen maden işçisi Salim Çalıka verildi.  Ardından, eğitim alanında, çağının bilgisiyle donanmış, yüksek sorumluluk düzeyine sahip bir eğitimci olarak, çocuklarımızın, eğitsel gelişiminin yanı sıra memleket ve insan sevgisiyle yetişmesi için yoğun çaba harcadığı açıklanan Eğitim-Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol ve Eğitim-Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan 2017 Eğitim Ödülünü aldı. KHK ile ihraç edilen öğretmenler ödüllerini, ZOKEV kurucu başkanı Enver Karaçam, ZOKEV Yönetim kurulu Başkanı Zafer Kalafat ile CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zamanın elinden aldı.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER