ZONGULDAK 10 YILDIR CEZALANDIRILMIŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney il Özel idaresi ve karayollarına imalı teşekkürde bulundu.

ZONGULDAK 10 YILDIR CEZALANDIRILMIŞ

Güney yaptığı açıklamada, Zonguldak halkının bu kadar cezalandırılmaması gerektiğini belirterek şunları söyledi; “Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Bunun yanında özel idareye ve devlet karayollarına teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum iki kuruma çünkü on yıldan beri Zonguldak’ı öksüz bıraktıkları için. Bu zamana kadar iktidar partisi gelip Zonguldak’ta belediyeyi aldığı zaman yatırım şeklini yapacaksa on sene önce de bu Zonguldak halkını cezalandırmayacaktı.  İnsanların bu anlamda siyasi şekilde cezalandırmaması lazımdır. Biz bunu şu gözle bakarız, on senelik noktada CHP belediyesi Zonguldak’ta görevde olduğu için hükümet tarafından cezalandırılıp bu noktaya bırakılmıştır. Şu anda bütün uğraşlar karayollarının çabalarıyla Asfaltlama ve özel idarenin çabalarıyla parke yapmaktır. DSİ dere yatağının temizlenmesi yapılması anlamında on yıldır bakanlığa dosta gidiyor. Bu şehir bu kadar cezalandırılmamalıydı.

Bunu ortak noktada birleştirip bu şehre bu kadar eziyet çektirilmemeliydi. Ama uğraşlarından dolayı da belediye başkanı Ömer Selim Alan’a Zonguldak adına teşekkür ediyorum.”



 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER