Zonguldak'a bakan gelecek...

Zonguldak'a bakan gelecek...

Zonguldak'a bakan gelecek...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun Zonguldak ziyareti ve Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Zonguldak’a ziyareti ve Zonguldak Kömürspor’un iç saha maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Tosun, Gençlik ve Spor Bakanı’nın ziyaret tarihinin henüz belli olmadığını ifade ederek, en kısa sürede Zonguldak’a geleceğini söyledi. Tosun, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu ile ilgili ise, devre arasında zemin çalışmalarının yapılacağını belirtti.

“SIKINTILARI ANLATARAK DESTEK İSTEMİŞTİK”

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret ederek, Kömürspor'un içinde bulunduğu sıkıntıları anlatarak destek istemiştik. Bakanımız da Zonguldak'a gelerek incelemelerde bulanacakları söylediler. Şuan için Bakanımızı Zonguldak'a geliş tarihi belli değil. Ama sanırım en kısa sürede Zonguldak'a gelerek bizleri ziyaret edip incelemeler yapacaklar.” dedi.

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nun zemini ile ilgili bilgi veren Tosun, ''Zeminle ilgili sıkıntıları biliyoruz. Antrenman ve maçlar oynandığı için müdahale edilemiyor. Bununla ilgili sıkıntıları Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e görüşmeler yaptık. O da devre arası saha ile ilgili girişimleri yapacak. Bizlerde Zonguldak Kömürspor için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2019, 23:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dinar
Dinar - 4 yıl Önce

Zonguldak a bakana gerek yok zonguldaga yatırım yapacak gelişim yapacak iyilestirme yapacak bir zat gelmesi gdrekiyor

SIRADAKİ HABER