Zonguldak başka bahara!

Zonguldak başka bahara!

Zonguldak başka bahara!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Kabine Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan 9 ile daha giriş-çıkış kısıtlamasının kaldırıldığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde 7 il için de giriş-çıkış yasağının kaldırıldığını duyurmuştu. Peki hangi iller için giriş-çıkış yasağı kaldırıldı? Hangi illerde giriş-çıkış kısıtlaması devam ediyor? İşte detaylar...

GİRİŞ-ÇIKIŞ KISITLAMASININ KALDIRILDIĞI İLLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, "9 ilimiz için daha şehirler arası giriş çıkış sınırlandırılmasını sona erdiriyoruz. Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ illerimizdir" dedi. Erdoğan geçtiğimiz günlerde Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla illerine de giriş-çıkış kısıtlamasının kaldırıldığını duyurmuştu.

HANGİ İLLERDE GİRİŞ-ÇIKIŞ KISITLAMASI DEVAM EDİYOR?

Şehirler arası giriş-çıkış kısıtlamasının kaldırıldığı 9 ilden sonra şu an, 15 ile daha giriş-çıkış kısıtlaması devam ediyor. 

Bu iller, Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER