ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Zonguldak Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü.

Mecliste Mali Hizmetler Müdürlüğünün 20.04.2021 tarih ve 9371 sayılı,  Zonguldak Belediye'sinin 2020 Mali Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesapları  ve Cetvelleri hakkında ki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu CHP'nin oy vermesi ile oy çokluğu ile kabul edildi.
2020 Mali yılı gelir ve gider hesabı oy çokluğuyla kabul edildi 

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından şehirde yapılacak olan 2021 yatırım yılı kazı çalışmalarında yol tahrip bedellerinin belirlenmesi, bu konudaki daha önce alınmış olan kararın yürürlükten kaldırılması ve ayrıca hususta yapılacak tüm iş ve işlemlerle ilgili olarak da Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 21.04.2021 tarih ve 9471 sayılı, Belediyemize ait 169 ada, 26 parsel sayılı taşınmaz içerisinde yürütülecek olan İş Merkezi ve Konut Projesi nedeniyle Açık Otopark alanında bulunan Ontemmuz Mahalle Muhtarlığı binası yıkılacağından dolayı, Zonguldak Belediyesi'ne ait Ontemmuz Mahallesi Mevlana Sokak 171 ada, 1 parselde bulunan 18 m2’lik 8 nolu yerin kamu yararı uyarınca Muhtarlık Hizmet Binası olarak kullanımına tahsis edilmesi ve bu hususla ilgili yapılacak protokole imza atabilmek için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün 20.04.2021 tarih ve 9419 sayılı, Belediyemizin 2021 yılı Gelir Tarifesindeki Su Ücret tarifesi başlığı altındaki Geçici Abone su birim fiyatının yeniden değerlendirilmesi ve Geçici Abone İşyeri için tarife oluşturulması talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşüldü.

Kanalizasyon Müdürlüğünün 26.04.2021 tarih ve 9736 sayılı, İller Bankası A.Ş. tarafından Zonguldak Belediyesi Kanalizasyon Hattı Yapılması işinde kullanılmak üzere yıllık kardan ayrılan 932.000.-TL.lik ödenek tahsisinin kabulü ve bu hususta yapılacak tüm iş ve işlemlerle ilgili olarak Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu  oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün 26.04.2021 tarih ve 9740 sayılı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğün tarafından, Kombine Kanal Açma Aracı alımında kullanılmak üzere 1.000.000.-TL.lik ödenek tahsisinin kabulü ve bu hususta yapılacak tüm iş ve işlemlerle ilgili olarak Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste diğer maddelerde görüşülerek karara bağlandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER