ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Ekim dönemi ilk toplantısı Belediye Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın Ankara’da bulunması sebebiyle, Belediye Başkan vekili Murat Uzun Başkanlığı’nda toplanan Meclis’te 10 madde görüşüldü.

Açılış ve yoklamanın ardından, gündemin 2 ve 3’ncü maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, gündemin 4’ncü maddesinde yer alan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün, Su ve Kanalizasyon hizmetlerinde uyulacak usul, tarifeler ve abone  hizmetleri yönetmeliği ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okundu.

Bu sırada gündem dışı söz alan CHP’li Grup Başkan vekili Atınç Kayınova, 1 Ekim Yaşlılar Günü olması nedeniyle, Belediye halk otobüslerinin hala çalışmadığı, yaşlı vatandaşların mağdur edildiği yönündeki eleştirisi üzerine söz alan AK Parti’li Şendoğan Karataş ise Atınç Kayınova’nın yaptığı konuşmanın gündemle alakasının olmadığını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından gündemin 4’ncü maddesi AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri 17 kabul, CHP’li meclis üyeleri de ret vererek 17’ye, 10 geçmiş oldu.

Gündemin değer maddeleri olan 6.7.8.9 ve 10’ncu maddeleri de okunarak oy birliği ile kabul edildi.

ÖMER AY 6 AY SONRA MECLİS’TE

Zonguldak Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Ömer Ay bilindiği gibi Mart ayında Koronavirüs hastalığına yakalanmıştı. Bir süre Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Ömer Ay iyileşerek taburcu edilmiş evinde istirahat ediyordu.

MHP’li meclis üyesi Ömer Ay 6 ay sonra Belediye Meclis toplantısına katıldı. Tüm Meclis üyelerinin geçmiş olsun dileği ile gündemi takip eden Ömer Ay,  toplantıyı sonuna kadar takip etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2020, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER