ZONGULDAK BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ...

ZONGULDAK BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ...

ZONGULDAK BELEDİYESİNİ ALACAĞIZ...

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun parti olarak yeni bir yapılanmaya gidilip,  dinamik kadrolar oluşturulduğunun altına çizerek, ilk hedeflerinin 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediyesi’ni kazanmak olduğunu söyledi.

İl Kongresinin 20 Ocak 2017’de Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirileceğini söyleyen Tosun açıklamasında şöyle dedi:

“2017 yılı temmuz ayı başında başladığımız 6. Olağanüstü kongre sürecimizi genel merkezimizin kararı ile 20 ocak 2018 tarihinde yapacağımız il kongremizle sonlandırıyoruz.

Sayın basın mensupları, değerli arkadaşlarım.

Ak parti Zonguldak 6. Olağan il kongremiz 20 Ocak 2018 cumartesi günü saat 13.00 de site spor salonun da sayın başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacaktır.

3 Temmuz 2017 tarihinde başladığımız kongre sürecinde belde ve ilçe delege seçimlerimiz, belde ve ilçe kongrelerimizi yaptık.

5 ilçemizde mevcut başkanlarımızla yola devam ederken, 3 ilçemizde yeni ilçe başkanlarımız göreve geldi.

Gençlik ve kadın kollarımızın da belde kongreleri tamamlanırken. İlçe kongreleri devam etmekte.

20 Ocak 2018 tarihinde yapacağımız 6. Olağan il kongremiz ile yenilenen yönetim kademelerimiz birlik ve beraberlik içinde, 2019 yılında yapılacak olan yerel, genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanan kadrolar oluşturulmuş olacaktır.

Hem ülke, hem de ilimiz açısından zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz yangın yerine dönmüş komşularımızda yaşanan sıkıntıların yanı sıra terör örgütlerine, dost ve müttefiklerimiz tarafından açıktan açığa verdikleri silah, lojistik ve ekonomik destekler hükümetimizin. Cumhurbaşkanımızın çetin ve yoğun bir mücadele vermesine neden olmaktadır.

 

Son olarak ABD başkanı Tramp’ınküdüsü İsrail’in başkenti ilan etmesi ile hem komşularımızda, hem de Ortadoğu’da yangının kıvılcımına neden olmuştur. Sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde İslam işbirliği teşkilatının İstanbul’da gerçekleştirdiği olağanüstü liderler zirvesine katılan 40’a yakın ülke lideri doğu Kudüs’ün Filistin’in başkenti olduğu kararını alarak Filistin ve Ortadoğu üzerinde oynanmak istenen oyunu bozmuşlardır.

 

Mazlumun her daim yanında olma sevdasında olan sayın cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz önderliğinde İslam ülkeleri Türkiye’nin liderliğini kabul etmiş bulunmaktadır.

 

Biz ak parti olarak parti ayrımı gözetmeden, belediyelerimizin bulundukları yörelere ve halka hizmet oluşturan her türlü yatırımlarına destek verdik, yardımcı olduk.

 

Zonguldak belediyemize de olumlu ve yararlı projelerde destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.

Değerli basın mensupları.

İl kongremizi tamamlamamızın hemen akabinde 2023 vizyonumuz çerçevesinde hedefimiz 2019 yılı mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanmak olacaktır.

Yenilenen gençlik. Kadın kollarımız. Belde ilçe ve il yönetimlerimizle birlikte Ak Partiyi birinci parti yapmak ve Zonguldak belediyesini almak için gece-gündüz demeden, gidilmedik köy-mahalle. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan çalışmalarımızı yoğun tempo ile sürdüreceğiz.

Durmak yok yola devam diyerek cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine hazırlanacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile 20 Ocak 2018 cumartesi günü saat 13.00 de sayın başbakanımızın katılımı gerçekleştireceğimiz 6. Olağan il kongremizin hem ilmimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER