Zonguldak'da çocuklar bayramı evde kutladılar

Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilk kez evlerde kutlandı. Sokağa çıkma yasağı bulunan çocukların aileleriyle hazırladığı kutlamalar renkli görüntüler oluşturdu.

Zonguldak'da çocuklar bayramı evde kutladılar

Çin'de ortaya çıkan ve dünyayı etkisi altına alınan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tedbirler dolayısıyla ilk kez evlerde kutlandı.

Zonguldak,da evden çıkamayan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını buruk bir sevinçle kutladılar. Covid-19 tedbirleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın etkinlikleri bu yıl yapılamıyor. Zonguldak,da evden çıkamayan çocuklar, evlerinin balkon ve camlarını Türk bayraklarıyla süsledi. Balkonunu süsleyen bazı çocuklar da  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a selam gönderdi.

Evlerini süsleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlayan çocuklar, dışarı çıkamasalar da evlerinde coşkuyla 23 Nisan'ı Heyecanla kutladılar.

İŞTE ZONGULDAKLI ÇOCUKLARIN 23 NİSAN FOTOĞRAF GALERİSİ...

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2020, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER