ZONGULDAK DİYABET DERNEĞİ 17. ŞUBESİNİ AÇIYOR

ZONGULDAK DİYABET DERNEĞİ 17. ŞUBESİNİ AÇIYOR

Zonguldak Diyabetliler ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, Aydın'dan sonra Antalya, Muğla ve İzmir'de de şube açacakların ifade etti.

Zonguldak Diyabetliler ve Kronik Hastalar Derneği Genel Başkanı Çetin Terzioğlu, 17.Şubeyi Aydın'da açacaklarını söyledi.

Aydın'dan sonra Antalya, Muğla ve İzmir'de de şube açacaklarını ifade eden Çetin Terzioğlu şunları söyledi:

"Zonguldak Diyabetliler ve Kronik Hastalar Derneği olarak ve aynı zamanda Zonguldak bir genel merkezdir. Bu doğrultuda izlere Aydın Antalya, Muğla ve İzmir şubelerini açmak için teklifler geldi. ilk olarak 17.şubemizi Aydın'da kurmanın ve şube açıl mamasının gururunu yaşamaktayız. akabinde de önümüzdeki hafta içerisinde Antalya, Muğla ve İzmir'de de şube çalışmalarımız devam ediyor. Pandemi nedeniyle çalışmalarımızda bir süre ara vermiştik normalleşme süreci ile birlikte faaliyetlerimize şu anda başladık Ve 17. Şubemizi Aydın'da korumanın gururunu yaşıyoruz. akabinde de dediğim gibi  3 tane daha yerde şubemiz açılacaktır. Gönül isterdi ki imkanlar doğrultusunda Türkiye genelinde böyle bir sağlık hizmetini verelim. Zonguldak diyabet ve kronik hastalar Derneği genel merkez olarak bu gururu yaşamaktayız.  Sağlık konusunda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu arada yönetim kurulu  Sağlık konusunda hizmet vermeye devam edeceğiz Bu arada yönetim kurulu arkadaşlarımıza da aldığımız karar doğrultusunda ilk olarak önümüzdeki hafta  ilk olarak önümüzdeki hafta Aydın şubemizi  ilk olarak önümüzdeki  hafta Aydın şubemizi açmış olacağız. Aydın temsilcimiz Aysun Şekerci hanımefendi olacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını temmni ediyorum"



 

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2020, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER