Zonguldak Gar dezenfekte edildi…

Zonguldak Gar dezenfekte edildi…

Zonguldak Gar dezenfekte edildi…

Sağlık Bakanlığının, Türkiye'de koronavirüs vakasının tespit edildiğine yönelik açıklamasının ardından Zonguldak’ta önlemler artırıldı. TCDD Zonguldak Gar Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı gar istasyonu, yolcu trenleri temizlik ve ilaçlamayla birlikte dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 20:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandas
Vatandas - 4 yıl Önce

Dezenfekte etmelei guzel trenlerede ayni islem yapilmali ayrica en buyuk virus kendi personelleri yillarca ve halen calisanlari coluk cocuk emekli olanlar bu kurumu virus gibi kemiriyorlar.neden gar muduru neden 8.01.2020 tarihli 4732 sayili ankara tccd tasimaciliktan yazilan hicbir personelin vede cocuklarinin vede emekli olan personellerin UCRETSIZ etmelri yasal olmadigi halde neden yazilan yaziyi gar muduru nicin biletcilerine uygulattirmiyor.

Berke Can İncekara
Berke Can İncekara - 4 yıl Önce

Evet zaten herkes koronadan korkuyodu önlemimiz iyi olmuş saygılar...

Abonman
Abonman - 4 yıl Önce

Ilk once tskler trenlerinde dezenfekte edilmesi lazim ayrica personellerin cocuklari emekli olanlarin UCRETSIZ yolculuk yapmalari yasak oldugu halde gar mudurune 08.01.2020 tarihli 4732 sayi ile tcdd ankara tasimacilik mud.yazilan uyari yazisini neden biletcilere neden uygulattirip bilet personellerine ailerine emekli olanlara bilet uygulamasina neden gidilmiyor.

SIRADAKİ HABER