'Zonguldak gözden çıkartmışlar'

'Zonguldak gözden çıkartmışlar'

'Zonguldak gözden çıkartmışlar'

Zonguldak İl Genel Meclisi CHP Gurubu, beş gün süren meclis toplantılarının sona ermesinin ardından basın toplantısı düzenlediler.
Her meclis toplantısının bitiminin ardından bilgilendirme toplantısının yapılacağını söyleyen CHP İl Başkanı Hakkı Güney: “"İl Genel Meclisi üyelerimiz grup çalışmaları sonrasında açıklama yapacaklar. Zonguldak halkına sunumlarını yapacaklar" dedi.
UZUNDAL: ‘KASTAMONU ZONGULDAK’IN İKİ MİSLİ!’
Daha sonra konuşan CHP Grup Başkanvekili Mustafa Uzundal’da hiçbir komisyona CHP’li üyelerin seçilmediğini ve Zonguldak’ın gözden çıkartıldığını belirterek şöyle konuştu: “31 Mart'ta seçildik. 3 aylık çalışmalar, önce ki dönemi değerlendireceğiz. Bütçe ile ilgili ciddi sıkıntı var. Kastamonu Zonguldak'ın iki misli, gözden çıkartılmışız. Zonguldak'a yasa çıkartılmalı ve özel yaptırımlar uygulanmalıdır. 372 köyümüzü İl Özel İdaresi yapmaktadır. AK Parti, yıllardır CHP'yi ötelemektedir. Komisyonlara bizler seçilmiyoruz. İyi, kötü seçilmiş değildir seçilmiş olan meclis üyesiyiz" dedi.
KARTAL: ‘O ZAMAN KUCAKLARIZ’
Son olarak konuşan CHP’li Meclis üyesi Hayrettin Kartal’da: “400 bin nüfuslu Kastamonu'ya 72 milyon lira 600 bin nüfuslu Zonguldak'a 38 milyon lira ödenek aktarılıyor. Bir de AK Parti İl Başkanı çıkıp AK Partili milletvekilleri çok güzel işler başarmış gibi onlara teşekkür ediyor, bununla övünmeye kalkıyorlar, bu çarpık bir açıklamadır.  Zonguldak Ankara’da ki bütçeye en çok katkı sağlayan ilk 10 ilin arasında olan bir ilimizdir. Zonguldak’ın hak ettiği katkıyı Ankara’da almış ise bizde gidip AK Partili Milletvekillerini kucaklayalım” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER