Zonguldak Havaalanını uçaklar pas geçiyor!

Zonguldak Havaalanını uçaklar pas geçiyor!

Zonguldak Havaalanını uçaklar pas geçiyor!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Zonguldak seferleri 12 Mayıs’ta başladı.

Zonguldak Havalimanı'nda ILS cihazının takılması ve test sürüşlerinin yapılmasının ardından İstanbul Havalimanı'ndan kalkan "Edirnekapı" uçağı, 87 yolcusuyla Zonguldak Havalimanı'na indi.
TK 2732 sefer sayılı uçak, inişin ardından su takıyla ve alkışlarla karşılandı, yolculara karanfil takdim edildi.
Seferlerin başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar, CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın yanı sıra ilçe belediye başkanları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılarak bu mutluluğa ortak olmuşlardı. 

SEFERLER İPTAL OLDU
Pazar sabahı, İstanbul’dan 07.45’de kalkan TK2732 sefer sayılı TC-JLS tescilli A319 tip Salihli isimli THY uçağı, Zonguldak Havalimanı yerine Ankara Esenboğa’ya iniş yaptı.
Zonguldak Havalimanı’nı iki kez pas geçen uçak hava koşullarını gerekçe göstererek iniş yapmadı.
Saat 10.00’da Zonguldak’tan İstanbul’a gitmen için bilet alan yolcular yine büyük mağduriyet yaşadı.
12 Mayıs 2019 tarihinde İstanbul- Zonguldak uçak seferlerini başlatan Türk Hava Yolları (THY) bu sürede üçüncü kez sefer iptali yaptı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ülkü han şahin
Ülkü han şahin - 5 yıl Önce

Yurdun heryerine gidebilecegimiz bir havaalanı istiyoruz ben şahsen memlekitime gitmek istediğim çok zorluk çekiyorum neden ankara yada istanbul havaalanına.gideyim

SIRADAKİ HABER