Zonguldak'ı temsil ettiler

Kdz. Ereğli'nin değerlerinden olan Osmanlı Çileğimizin mis gibi kokusu ile yapılan kolonyalarımızı ve sabunlarımızın yanı sıra ikramlık Osmanlı çilek reçellerimiz, kestanelerimiz, elpek bezimiz, kömürümüz de standımızda yer aldı.'

Zonguldak'ı temsil ettiler

Kdz.Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya'da 26 Ekim tarihinde eTwinning onaylı, ‘Şehirler ve Kokular’ projesi kapsamında 81 ilden 113 öğretmen, 210 öğrenci ve 78 velinin katılımıyla düzenlenen festivale Zonguldak'ı temsilen İhsan Yılmaz İlkokulu İngilizce Öğretmeni Fatma Uludağ, Sınıf Öğretmeni Beyhan İlhan ve öğrencileri Kayra Dursun, Fatma Zehra Aldırmaz'ın temsil ettiğini duyurdu.
Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi. "Kdz. Ereğli'nin değerlerinden olan Osmanlı Çileğimizin mis gibi kokusu ile yapılan kolonyalarımızı ve sabunlarımızın yanı sıra ikramlık Osmanlı çilek reçellerimiz, kestanelerimiz, elpek bezimiz, kömürümüz de standımızda yer aldı. Projede her şehrin kendine has kokularının tanıtıldığı festivalin diğer önemli bir yönü de yaşadıkları şehirlerin dışına çıkamayan öğrenciler için farklı kültürler, insanlar ve coğrafyalarla tanışma imkânı sunmasıdır"

 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2019, 12:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şeymanur şeymanur
Şeymanur şeymanur - 3 yıl Önce

Beyhan hocam sizi tebrik ederim

SIRADAKİ HABER