ZONGULDAK İŞKUR’DA EĞİTİM VERİLDİ!..

ZONGULDAK İŞKUR’DA EĞİTİM VERİLDİ!..

ZONGULDAK İŞKUR’DA EĞİTİM VERİLDİ!..

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün 2019 Teknik Destek kapsamında BAKKA tarafından destek gören "ZONGULDAK İŞKUR MÜLAKAT SİMÜLASYON ATÖLYESİ HAZIRLIK SÜRECİNDE KAPASİTE GELİŞTİRME EĞİTİMİ" adlı projesinin eğitim ve danışmanlık faaliyetleri 30-09/02-10-2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

İnsan Kaynakları alanında kurumsal firmaların yöneticiliğini yapmış olan ve bireysel kariyer koçu olarak kurumsal firmalara ‘’Kurumsal İletişim ve İşyerinde Mutluluk’’ eğitimleri veren Selin Yetimoğlu tarafından İŞKUR’da görev yapan İş ve Meslek Danışmanlarına eğitim ve danışmanlık verildi. ‘‘İşe Alım Süreç Yönetimi’’ başlıklı eğitimde kurumsal firmaların Aday Değerlendirme Merkezi uygulamaları interaktif olarak gösterildi. Kariyer koçu olarak mülakat simulasyonlarına katılan adaylara sorulabilecek sorular ve onların nasıl geri bildirimde bulunabileceği konusunda danışmanlık verildi.

Bu proje ile Zonguldak İŞKUR İş Kulübü’nde eğitim alan katılımcıların beyaz yakalı pozisyonlarda iş arayanların girecekleri mülakatlarda başarı gösterebilmeleri ve onlara rehberlik edebilmeleri adına kapasiteleri geliştirildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER