Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor İşte Maç Sonucu...

Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor İşte Maç Sonucu...

Zonguldak Kömürspor-Nazilli Belediyespor İşte Maç Sonucu...

STAT: Kemal Köksal
HAKEMLER: Hamit Basık (xx), Cankut Gönenç (xx),Şenol Bektaş  (xx)
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Mustafa (x) - Reşo (xx), Ercan (xx), Okan (xx), Şevket (xx), Mert (xx), Ekrem (xx), Hüseyin (xx)(Dk.87 Ali Kemal), Okan Eken (xx), Onur (x), Ertan (x)(Dk.54 Hasan x)
NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Evren (xx)- Bora (xx), Mehmet (x), Mert Estik (xx), İlker (xx)(Dk.87 Halil),Tayfur (xx)(Dk.46 Abdülkadir xx), Mert Çakar (x), Serkan (xx), Ayhan (xx), Hakan (xxx)(Dk.84 Berkay), Mert Çapar (xx)
İlk yarının son maçında Zonguldakspor ile Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karaelmas Kemal Köksal Stadında oynanan ve Hamit Basık, Cankut Gönenç, Şenol Bektaş hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada iki gol bir kırmızı kart ve gergin anlar yaşanan maç karşılıklı atılan birer gollerle 1-1 berabere bitti. Spor Toto 2. Lig beyaz grubun ilk yarısının son maçında oynanan Zonguldakspor ile Nazilli Belediyespor maçında çok enteresan anlar yaşandı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın ikinci yarısında kırmızı kart, iki gol ve gergin anlar yaşandı. Mücadelenin 76. dakikasında Zonguldakspor’un yüzde yüzlük net golünü vermeyen maçın orta hakemine itirazda bulanan temsilcimiz, itiraz sırasında Nazilli Belediyespor çok hızlı bir kontra yakaladı. Bu kontra atağı 77. Dakikada Hakan’la gölü çeviren Nazilli Belediyespor, Zonguldakspor karşısında 1-0 öne geçti. Kalesinde gölü gören ve beraberlik golü için atak yapan Zonguldaksporlu oyuncular, her pozisyonda yerde kalarak zamanı tüketmeye çalışan Nazilli Belediyespor’un bu hareketleri sonrasında maçın hakemi de oyuncuları uyarmaması nedeniyle sahada gergin anlar yaşandı. Bu gergin anlar nedeniyle itirazlarını sürdüren kırmızı lacivertli temsilcimizde Okan Eriş kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kırmızı kart sonrasında sahada yine gergin anlar yaşanmaya devam etti. Normal süresi tamamlanan ve Maçın hakemi Hamit Basık tarafından 5 dakikada uzatılan maçta temsilcimiz maçın 90+5 penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Okan Eken topu ve kaleciyi ters köşelere yatırarak topu ağlara gönderdi. Bu gol sonrasında ise maçın hakemi Hamit Basık maçın bitiş düdüğünü çalarak maçın 1-1 bittiğini ilan etti. Temsilcimiz gergin geçen maçta uzatma dakikalarında attığı golle 1 puanı alırken ilk yarıyı 23 puanla ligi 10 tamamladı. Nazilli Belediyespor ise kritik deplasmanda aldığı bir puanla puanını 10’a çıkartarak 17. Sırada tamamladı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER