ZONGULDAK LİMAN ARKASI GİRİŞLERE KAPATILDI

ZONGULDAK LİMAN ARKASI GİRİŞLERE KAPATILDI

Zonguldak’ta vatandaşların gezi yolu olarak kullandığı liman arkasını Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK sivil vatandaşların girişine kapattı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından liman arkası girişine “TTK iş sahasıdır. Sivil vatandaşların girmesi yasaktır” şeklinde uyarı levhası asıldı. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu levhaları astırmamızın nedeni sivil vatandaşlar gezi yolunda yaşanabilecek her hangi bir kazanın önüne geçilmesi amacıyla alınmış bir tedbirdir” dedi.

Sabah saatlerinde liman arkasına gelen vatandaşlar ve balıkçılar uyarı levhası karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2020, 16:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
öncezonguldak
öncezonguldak - 3 yıl Önce

Biz kendimizi koruruz.Siz gölge etmeyin yeter.

Ali Özdemir
Ali Özdemir - 3 yıl Önce

Zonguldak, adeta açık cezaevi. Halkın nefes aldığı bir alan Liman Arkası ve mendirek. İki arkadaşın sohbet ederek yürüdüğü, genç sevgililerin el ele, göz göze geldiği, amatör balıkçıların olta attığı tek alan. Ön girişi sahil muhafaza, arka girişi TTK kapatmış. Hatırlıyor musunuz Değirmen Ağzı plajını da emniyet halka kapatmıştı bir dönem.

Nevzat okur
Nevzat okur - 3 yıl Önce

Peki nerede gezeceğiz,arada sırada bir hava almaya ihtiyacımız yokmu.Tehlikeli diyorsunuz kenarlarına bir korkuluk yapılamazdı.

Ahmet..Yildiz
Ahmet..Yildiz - 3 yıl Önce

Türkiye de Ggezi.Alanlari .Yerlilere.Yasak.Turistlere Acik

SIRADAKİ HABER