Zonguldak protokolü bayramlaştı!..

Zonguldak protokolü bayramlaştı!..

Zonguldak protokolü bayramlaştı!..

Vali Ahmet Çınar, Zonguldak halkının, ülkenin ve tüm dünya insanlarının kurban bayramını kutladı. Zonguldak Valiliği tarafından düzenlenen protokol bayramlaşması Zonguldak Polis Evi’nde gerçekleştirildi.  Bayramlaşmaya Vali Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz, Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu dışında; Garnizon komutanı Ayhan Kafalı, İl Jandarma komutanı Albay Gökhan İnan, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, ZTSO Başkanı Metin Demir, siyasi partilerin ilçe başkanları yöneticileri, daire amirleri ve stk yöneticileri katıldı. 

Vali Ahmet Çınar yaptığı konuşmada tüm Zonguldak halkının bayramını kutladığını söyledi. Vali Çınar gazetecilere yaptığı açıklamada bayramların birlik ve beraberlik arttırıcı dayanışma yönlerini ön plana çıkartırken, insanların böylesi dönemlerde hoşgörülerinin ve birlik bağlarının arttığını ifade ederek Zonguldak halkının, ülkenin ve tüm dünya insanlarının kurban bayramını kutladı. Zonguldak

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise “Tüm Zonguldak halkının ülkenin ve insanların Kurban bayramını kutluyorum. Diğer tüm bayramlar gibi bu bayramın da halkımıza insanlara huzur mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.  

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise Kurban Bayramı ile ilgili, “Dini bayramlarımız paylaşımlarımız için önemli bayramlarımızdır. Kurban Bayramı biraz daha farklı bir anlam ifade ediyor. Sonuçta kesilen eti fakirlere dağıtılıyor ve bir dayanışma duygusu ortaya çıkıyor. Bu anlamda bu değerlerimize ortaya koymak gerekiyor ve bayramlar biliyorsunuz kardeşliğin dostluğun arkadaşlığın ve barışın tekrar gündeme geldiği günler olarak karşımıza çıkıyor. Bu anlamda bayramlara sadece ülkemizde şehrimizde veya İslam dünyası ile sınırlı tutmamak gerekiyor. Bütün insanlığın bu değerleri paylaştığı güzel bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

MHP Zonguldak İl Başkanı Metin Soydaş, “Zonguldak halkının ve tüm İslam Coğrafyasının bayramını kutluyorum; birlik, beraberlik ve esenlikler diliyorum” derken,

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı ve İl Eski Başkanı Hamdi Ayan ise “İdrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın tüm hemşerilerimize, şehrimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah bütün bayramları hemşerilerimizle birlikte Cenabı Hak kutlamayı bizlere nasip etsin. Bugün hem il ilçe başkanlıkları mısın parti binamızda düzenlediği bayramlaşmaya hem de burada protokol bayramlaşmasına birlikte katıldık. İnsanlarda bir coşku olduğunu gördük. Türkü Türk yapan Bizi biz yapan değerlerin bir arada halen daha olabiliyorsak bunu sağlayan şeyin dini bayramlar olduğunu bilmek gerekiyor. Bizler de bu amaçla buralardayız ve siz değerli arkadaşlarımızın da bayramlarını bu vesileyle tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Protokolün bayramlaşmasının ardından Huzurevi, Gaziler ve Şehit aileleri derneklerine ziyaretler gerçekleştirildi.

 

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2018, 00:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER