Zonguldak'ta bir ilk! Bir araya geldiler!

Zonguldak'ta bir ilk! Bir araya geldiler!

Zonguldak'ta bir ilk! Bir araya geldiler!

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, bir ilke imza attı.
Her zaman birliktelik mesajı veren Çağlayan, tüm siyasi partilerin İlçe Başkanlarının katılımı ile iftar programı düzenledi.
Zonguldak'ın ileriye gitmesi adına bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Çağlayan: " Bugün Zonguldakta,örnek bir buluşmaya ev sahipliği yapıyoruz.
'Bir İlk Olsun BİRLİK Olsun' diyerek yaptığımız çağrıdan sonra,ilimizde görev yapan,ulaşabildiğimiz tüm siyasi partilerimizin Merkez İlçe Başkanlarıyla BİR aradayız.
Bizi kırmayarak, davetimize büyük bir incelikle icabet eden CHP Merkez ilçe başkanı Yusuf MAR'a, MHP Merkez ilçe başkanı Niyazi KIRANSOY'a, İYİ Parti Merkez ilçe başkanı Adnan ÖMÜR'e, SP Merkez ilçe başkanı Recep HOROZOĞLU'na, Y. REFAH partisi Mekez ilçe başkanı Mustafa AKLAN'a, ANAP Merkez ilçe başkanı Mehmet KÖKSAL'a teşekkür ederim.
Daha önce yaptığımız çağrıyla, şehrimiz için üzerinde durduğumuz ORTAK AKIL ile ANA PLAN yapılması konusunda desteklerini ve katkılarını talep ettik.
'Seçimlerde REKABET,seçim sonrası FERASET' diyerek bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz bu buluşmanın şehrimizde gelenek hâline getirilmesi ve bir sonraki yılda ev sahipliğini Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığının yapması konusunda fikir birliğine vardık.
Daim Olsun ve tüm hemşehrilerimize Örnek Olsun istiyoruz."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER