ZONGULDAK'TA COVID-19 DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZONGULDAK'TA COVID-19 DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda 81 ilde ve Zonguldak'ta  Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Jandarma Komutanı Albay Gönen süslü, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ile birlikte terminal ve AVM bölgesinde esnafları ve vatandaşları denetledi. Esnafların Covid-19 denetimlerini de denetledi.

Vali Tutulmaz terminalde yolcu otobüslerinde yolcuları maske takmaya Özen göstermeleri konusunda uyardı. Aynı zamanda terminal içinde de yolcu firmaları bilet kesimhanelerinde ki görevlilerle konuşarak Covid-19 konusunda aldıkları tedbirleri denetledi. Vali Tutulmaz ardından Esas 67 alışveriş merkezine geçerek AVM içindeki işyerlerinde Covid-19 denetimlerini denetledi, esnaflarla sohbet ederek kurallara uymaları uyarısında bulundu.

AVM müdürü Bora Arı'dan Covid-19 denetimleri konusunda bilgi aldı.

Vali tutulmaz yaptığı açıklamada, "Alkol ve diğer kanunsuzlukla  ilgili alanlarda denetimler her zaman vardır. İlimizde jandarma ve polis ekiplerimiz bu alanda devamlı denetimlerini yapıyor. Ve bundan sonra denetimlerde yapılmaya devam edilecek" ifadesini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2020, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER