ZONGULDAK'TA KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

ZONGULDAK'TA KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

Zonguldak'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı 94. Yıldönümü kapsamında denize çelenk bırakılarak kutlandı.

Zonguldak'ta 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı  94. Yıldönümü kapsamında denize çelenk bırakılarak kutlandı.

Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Çuteli, Garnizon Komutanı Ayhan Kafal, Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Başsavcı Hakan Yağız, Rektör Mustafa Çufalı, İl Jandarma Komutanı Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, Liman Başkanı Ali Görkem, ve protokol üyeleri, limanda Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait romorkörle denize açıldı.  Zonguldak Liman Başkanı Ali Görkem, günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Ardından Vali Tutulmaz ve protokol üyeleri denize atılan çelenk ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi ve Vali Tutulmaz ve protokol, deniz şehitleri anısına Karadeniz'e çelenk bıraktı. Vali Tutulmaz, denize çelengi bırakırken, deniz şehitlerimize rahmet ve minnetle andığını ve Kabotaj Bayramı kutladığını ifade etti.

VALİ TUTULMAZ UZAKTAN FATİH DENİZ SONDAJ GEMİSİNİ İNCELEDİ

TTK römorkörün kaptanlık yapan ve gemi hakkında bilgi alan Vali Mustafa Tutulmaz, uzaktan limanı açıklarında bekleyen Fatih sondaj gemisi ne baktı ve "aslında bugün gitmeye niyetim vardı ancak işim çıktığı için gidemiyoruz şu anda geri dönüyoruz"ifadesini kullandı. Vali Tutulmaz Kilimli açıklarından kullandığı römorkörle birlikte geri dönüş yaptı.

Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Çuteli'de 1 Temmuz Denizcilik ve Kapotaj Bayramı'nı kutladığını ve deniz şehitlerini rahmetle andığını ifade etti.

Bu esnada Emirgan rampasında Emniyet personeli tarafından yol boyunca Türk Bayrakları'yla donatıldı.Polis memurları tarafından yol boyunca bayraklarla donatılması takdirle karşılandı.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER