Zonguldak'ta şoförlere destek yapıldı

Zonguldak'ta şoförlere destek yapıldı

Zonguldak'ta şoförlere destek yapıldı

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Bahar, mal sahibi olmayan ve minübüsler de çalışan mağdur durumdaki 35 şoför ve muavin arkaşımıza  gıda çeki dağıttıklarını söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a teşekkür ettiklerini belirten Osman Bahar, ayrıca mağdur durumda olan 35 şoför ve muavin arkadaşlarımıza ramazan ayı öncesinde yardım yapmak adına Kızılay ve hayırsever iş adamlarından katkı beklediklerini belirterek şunları ifade etti: "Korona virüs salgınıyla mücadele süreci içerisinde taksici ve minibüsçü esnafımızın ne kadar zor durumda. Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da zor bir süreçten geçiyoruz. Bizler esnafımıza yardımcı olmak adına mal sahibi değil daha çok şoför ve muavin olarak araçlarımızda çalışanlara yardımcı olabilme adına Zonguldak Belediye başkanımıza rica ettik ve 35 adet 100 liralık gıda çekini şoför ve muavinlere teslim ettik, yardımcı olduğu için teşekkür ediyoruz kendisine, yine akabinde duraklarımızda aşağı yukarı yine tespit etiğimiz mağdur arkadaşlarımız var.

Onları da inşallah valilik veya başka kurumlar dan Kızılay'dan yardım alarak bu mağdur arkadaşlarımızı faydalandırmak istiyoruz. Hem Ramazan ayı yaklaştı hemde esnaf arkadaşlarımıza küçük bir katkı olur diye düşündük. Bize yardım eden Belediye Başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz. "

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2020, 18:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN gül
HÜSEYİN gül - 4 yıl Önce

zonguldakta 35 tanemi şöför var sayin başkanim

SIRADAKİ HABER