ZONGULDAK TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ ANTALYA'DA PARLIYOR

ZONGULDAK TENİS DENİZ SPOR KULÜBÜ ANTALYA'DA PARLIYOR

Mayıs ayında İstanbul'da yayınlanan ve tenis camiasının nabzını tutan yayın organında " Ayın Kulübü" seçilerek tarihi önemi vurgulanan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü Antalya'da Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlediği Türkiye Takımlar Şampiyonasına oldukça kalabalık ve güçlü bir takımla katıldı.

24 Mayıs pazartesi günü Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan bu büyük organizasyona Türkiye'nin birçok şehrinden birçok tenis kulübü iştirak etti. Kuruluşunun 70. yılını vurgulayan formalarıyla bu organizasyonda yer alan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü ilgi odağı oldu.

KULÜP BAŞKANI ÇETİN ÖZÇEP "KENTİMİZİ 70 YILDIR BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORUZ" DEDİ

Çeşitli yaş guruplarından 16 kadın , 10 erkek oyuncu olmak üzere toplam 26  oyuncudan oluşan takımla şampiyonaya katılan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün başkanı Çetin Özçep şunları söyledi:  Türkiye'de ilk kurulan dört tenis kulübünden biri olan Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü bu tarihi önemi nedeniyle tüm ülkede değer gören ve saygı duyulan bir kulüptür. Zonguldak kentimiz ülkemizin lokomotif şehirlerinden biridir.Uzun yıllar boyunca kömür madenciliği,maden emekçİleri ve bu emeği kucaklayıp omuz veren tüm şehir halkıyla Ülkemizin lokomotifi olan bu güzel şehir Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Türkiye tenis tarihindeki öncülüğü nedeniyle de ülke tarihinde önemli bir yere sahiptir.

Kuruluşumuzun 70.yılında Antalya'da düzenlenen Türkiye Takımlar Tenis Şampiyonasına katılarak şehrimizi bir kez daha temsil ediyoruz. Yaşadığımız pandeminin getirdiği zorluklara rağmen tüm önlemlerimizi alarak takımlarımızı kurduk,gerekli hazırlıkları yaptık ve Türkiye Tenis Federasyonunun tüm şartlarını yerine getirerek bu büyük organizasyona katılmaya hak kazandık.Bu zorlu ortamda bu katılımı sağlamak ve Zonguldak kentinin bayrağını dalgalandırmak önemlidir. Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Yönetim Kurulu olarak tüm oyuncularımızı kutluyor ,başarılar diliyor ve  bu katılımda emeği geçen kulübümüzün tüm mensuplarına teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar Sözkesen
Serdar Sözkesen - 3 yıl Önce

İlk cümlede yer alan "Mayıs ayında İstanbul'da yayınlanan ve tenis camiasının nabzını tutan yayın organında " Ayın Kulübü" seçilerek... diye devam eden cümledeki yayın organının adı: KORT DERGİSİ... Web sitemize buradan ulaşabilirsiniz... www.kortdergi.com

SIRADAKİ HABER