Zonguldak yararına olacak projelere sahip çıkmak zorundayız

Zonguldak yararına olacak projelere sahip çıkmak zorundayız

Zonguldak yararına olacak projelere sahip çıkmak zorundayız

Devlette devamlılık esastır diyen Zonguldak İl  Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, “İl Özel İdare tarafından yapılan projeleri gelen valinin de projeleri devam ettirmesi gerekiyor” dedi.

Son Valililer kararnamesi ile Mülkiye müfettişliğine atanan Zonguldak Valisi Erdoğan Beştaş’ın İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ye  İl Özel İdaresi tarafından yürütülen projelere sahip çıkın ve devam ettirin dediği öğrenildi. 

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli,   Vali Erdoğan Beştaş’ın İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’ye  İl Özel İdaresi tarafından yürütülen projelere sahip çıkın ve devam ettirin dediğini söyledi. Karaveli,  yaptığı açıklamada, “ Valimiz Erdoğan Bektaş yarın itibariyle görevinden ayrılacak. 19 ay gibi bir süre beraber çalıştık. Bu sürede insanlar üzerinde hak hukuk oluştu ve kendisiyle helalleştik. Birlikte çalıştığımız zaman dilimi içerisinde başlatmış olduğumuz İl Özel İdare ve Zonguldak adına bir çok proje vardı. Valimizin bizden talebi başlatılan projelerin devam ettirilmesi ve sahip çıkılması noktasında bizlere telkinde bulundu. Zonguldak yararına olacak projelere sahip çıkmak zorundayız. İnceliğinden dolayı sayın valimize teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere devlette devamlılık esastır. Çarşamba gününden itibaren yeni valimizle çalışmaya başlayacağız. Bizim amacımız memleketimize hizmet etmek. İl Özel İdare adına köylerde ve şehir merkezinde bir çok proje var. İl Özel İdare olarak 2015 yılından itibaren yaptığımız projeler çok önemli. Başladığımız projelerin tamamlayacağız ve hiç kimsenin tereddüdü olmasın. Genel Valimiz mutlaka başladığımız bu projeleri devam ettirecektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2020, 20:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER