Zonguldak yine yok!

Zonguldak yine yok!

Zonguldak yine yok!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin bugün yapılan Grup Toplantısında bir çok ilin Belediye Başkanı adayını açıkladı.
Belediye Başkanlığı açıklanan iller arasında Zonguldak yine yer almadı.
Zonguldak halkı büyük bir heyecanla Belediye Başkanı adayının kim olacağını merak ederken, açıklamanın halen neden yapılmamış olduğu da kafalarda soru işareti yarattı!

İşte AK Parti'nin il il belediye başkan adayları….

AK Parti'nin il il belediye başkan adayları belli oluyor. Başkan Erdoğan, hafta sonu yapılan törenle 40 ilin belediye başkanını açıklamıştı. Bugün ise 20 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı. Merakla beklenen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı da belli oldu.

İşte AK Parti'nin il il belediye başkan adayları…

Erdoğan'ın açıkladığı adayların tamamı şöyle:

Afyonkarahisar: Mehmet Zeybek (İl başkanı)

Ankara - Mehmet Özhaseki (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı)

Balıkesir - Yücel Yılmaz

Çanakkale — Ayhan Gider (26. Dönem Milletvekili)

Çankırı — Hüseyin Boz 

Çorum — Halil İbrahim Aşkın (Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi)

Eskişehir — Burhan Sakallı 

Hatay — İbrahim Güler

İzmir - Nihat Zeybekci  (Eski Ekonomi Bakanı) 

Karaman - Mahmut Sami Şahin

Konya — Uğur İbrahim Altay (Mevcut başkan)

Muş — Feyat Asya (Mevcut bakan)

Sakarya - Ekrem Yüce (Çaykur Genel Müdürü)

Sivas - Hilmi Bilgin (Adalet Bakanı Yardımcısı)

Tokat - Eyüp Eroğlu (Mevcut başkan)

Trabzon — Murat Zorluoğlu (Van Valisi)

Uşak - Mehmet Çakın

Yozgat - Celal Köse

.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2018, 23:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
zaza dayı
zaza dayı - 5 yıl Önce

ereğli ve zonguldak nasıl olsa trabzondan yönetilmeye alışıldı öyle ya biz davaryız 12 yıldır ne il nede ilçe yönetimlerinde seçim yapılmıyor sürekli atama devşirmeler işte son durum zonguldak 10 bn göç verdi şimdi zonguldak adayı açıklanmadı elbette açıklanmaz çünki Trabzon İl başkanlığından onay almadan aday olamazlar hadi nufus cüzdanında 67 yazmayaı aday gösterin oy verirsem namerdim ben bu partiye kurulduğundan beri oy verdim yerli aday olmazsa oy vermemmmmmmm

çekiç
çekiç - 5 yıl Önce

ereğli de aday enflasyonu var yoldan geçerken otobüsten inip aday adayı olup memleketine gidenler bile aday adayı oldu şu rezilliğe bak 20 aday adayının en az 10 u akp li değil zaten aday gösterilmezlerse oy vermeyecekler buda bilinyor Şu an mevcut başkan akp li ancak aday adaylarının çoğu şuan akıl almaz şekilde mevcut başkanın başarısılığı üzerinden probaganda yapıyorlar bu resmen ihanettir Yagenel merkez aynı başkanı aday gösterirse ne olcak Millet demezmi bunlar dün birbirlerinin aleyhinde konuşan aynı partililer zaten hiç birinin projesi dahi yok mevcut başkanı ereğliyi yere batırmakla suçlayıp o şekilde siyaset taraftar toplama derdindeler peki ben onlara soruyorum ereğli bataktamı ne edepsiz sorumsuz bir siyaset neymiş ereğliyi ayağa kaldıralım

SIRADAKİ HABER