ZONGULDAKLI SPOR SEVERLER İSTEDİ ÖZBAKIR GERÇEKLEŞTİRDİ

ZONGULDAKLI SPOR SEVERLER İSTEDİ ÖZBAKIR GERÇEKLEŞTİRDİ

ZONGULDAKLI SPOR SEVERLER İSTEDİ ÖZBAKIR GERÇEKLEŞTİRDİ

2.Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’un oynadığı Karaelmas Kemal stadının tribünlerinin yapım çalışmaları sürüyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen

İl Disiplin Kurulu ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve beraberinde  İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve Teşkilat mensupları ile İnşaatı devam eden Stadyum yerinde incelerken,  Gençlik Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ile de görüş alışverişinde bulundu.

Bildiği üzerine Özbakır, stadın tribünlerinin tamamen kapanacağını ve hem taraftar hem de Zonguldak’un rahat edeceğini ifade etmişti. Özbakır, dünde tribünleri incelemesi sonrasında bir önemli daha açıklamalarda bulundu.

ÖZBAKIR,SÜPER BİR STADA KAVUŞTURACAĞIZ

Özbakır, ‘’ Kapalı tribünler ve spor tesisleri ilgili faaliyetler hızla devam ediyor. Kapalı tribünlerin üzeri yarın kapanmaya başlayacak. İnşallah ikinci devreye kapalı tribünlerle kapalı bir şekilde gireceğiz. Stadyumun geri kalan kısımlarının da kapanması gerekiyor. Bazı arkadaşlarda tereddüt oluşmuş olacak mı? olmayacak mı? diye. Biz bütçe görüşmelerinde Spor Bakanımız Osman Bak’a ilettik. Durumu da anlattık. Allahın izniyle oturma alanlarında hem sayıyı arttıracağız, hem de diğer kısımlarında kapatacağız. Çok güzel bir stadyuma kavuşmuş olacağız. 2018 yılında güzel bir kapalı tribüne kavuşacağız”dedi

ÖZBAKIR,ATLETZİM PİSTİ KALKACAK

Özbakır, ‘’Stadyum aşağı yukarı 6 metre kayacağı için karşı tarafta ki tribünleri genişletelim diye o yüzden de stadyumun kayma durumu var. Atletizm pisti büyük ihtimalle kalkacak. Başka bir yer proje yapılacak. Aslında ben de ona taraftar değilim ama şuanda ki durum ona elvermiyor’’ dedi.

ÖZBAKIR,ZONGULDAKSPOR İÇİN HERŞEYİ YAPARIZ

Özbakır, ‘’Üzülmez Sahası ile ilgili bir gelişme yok. Ama orada çalışma yapılabilir. Bize herhangi bir konuda talep gelmedi. İsterlerse gereği yaparız. Biz Zonguldakspor için her şeyi yaparız. Yaptığımız gibi’ ’dedi.

 

ÖZBAKIR,ZONGULDAKSPOR’UN YANINDAYIZ

Özbakır,’’Bizler Zonguldakspor için bir araya gelmeye karşı değiliz. Zonguldakspor’la en çok ilgilenen benim. Kulübe neler yaptığımı biliyorsunuz. Çanakkale de ki maça bile desteklemeye geldim. Biz araç ve benzin yönünden desteklerimiz devam ediyor. Başkanımız Süleyman Caner’le zaman zaman görüşmeler yapıyoruz. Önemli olan biraya gelerek netice almak. Biz buna her zaman varız. Zonguldakspor’unarkasındayız’’dedi.

 
 
 

Özbakır ve Ak Partili yöneticiler İl Gençlik Spor Müdürlüğü Tekwando salonunu incelediler.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2017, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER