Zonguldakspor yardım eli bekliyor

Zonguldakspor yardım eli bekliyor

Zonguldakspor yardım eli bekliyor

Zonguldak'ın 2.Ligde tek profesyonel takımı olan ve 5 sezondur 2.Ligde ilimizi en iyi şekilde temsil eden Zonguldak Kömürspor yardım eli bekliyor... Maddi kriz nedeniyle antrenman sahası sıkıntısı çeken Zonguldak Kömürspor Türkiye Taş Kömürü Kurumu(TTK), Çates, Eren Enerji, Çanakcılar ve Yurtbay gibi büyük kuruluşlar destek bekliyor.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor bu sezon genç ve dinamik kadrosuyla Beyaz Grubun iddialı takımları arasında yerini aldı.

Ancak yılllardır çektiği antrenman sahası sıkıntısı nedeniyle iç sahada maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin bozulmaması için  göçe bir şekilde antrenmanları ya Çaycuma İlçe Stadyumunda yapmak zorunda kalıyor. 

Son zamanlarda ekonomik krizin vurması nedeniyle Çaycuma'ya da gidemeyen Zonguldak Kömürspor antrenmanları Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapıyor. 

Ligde 19 puanla 7'inci sırada bulunan Zonguldak Kömürspor yakaladığı bu müthiş istikrarı sürdürebildiği takdirde sezon sonunda ligi play off potası içerisinde bitirebilecek.

Yaparsa büyük kuruluşlar yapar

Türkiye'de ekonomiye katkı veren illerin başında yer alan Zonguldak'ta, Türkiye Taş Kömürü Kurumu(TTK), Çates, Eren Enerji, Çanakcılar ve Yurtbay gibi büyük kuruluşlar yer alıyor. Yıllardır ellerinden geldiğince Kömürspor'a katkı veren bu kuruluşların yine elini taşın altına koyarak Kömürspor'a bir antrenman sahası kazandırması bekleniyor. Eğer il birliği ile Kömürspor'a antrenman sahası kazandırıldığı takdirde ise Kömürspor'un play off oynaması içten bile değil.

Zemin yüzünden canımız yandı

Antrenman sahası olmaması nedeniyle antrenmanlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapmak zorunda kalan Zonguldak Kömürspor sahanın zeminini de bozdu. Bu nedenle iç sahada Yeni Çorumspor, Hacettepe ve Samsunspor maçlarında puan kayıpları yaşadı. 

Tek kurtuluş ayak bastı parası

Öte yandan Zonguldak Kömürspor özlemini çektiği TFF 1.Lige çıktığı takdirde ise ayak bastı parası olarak 10 veya 15 Milyona yakın bir parayı kasasına koyacak. Kırmızı Lacivertli takım için tek kurtuluş yolu olan bu parayı elde ettiği takdirde ise tesis ve yeni sezon transferleri için bu para can suyu olacak.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER