'Zonguldakspor'a katkı sağlayacak isimleri yönetime aldık'

‘’Zonguldakspor'a katkı sağlayacak isimleri yönetime aldık’’

'Zonguldakspor'a katkı sağlayacak isimleri yönetime aldık'

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, dün olağan üstü kongre ile yapılan yeni yönetimi değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni yönetimde sayıyı 31’den 23’e düşürdüklerini söyleyerek, Kömürspor’a maddi manevi katkı verecek isimleri yeni yönetime aldıkları vurguladı.

“Yönetimde ki sayıyı 31’den 23’e düşürdük’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yeni yönetimde sayıyı düşürdüklerini söyleyerek, ‘’Yeni yönetimimiz 5 Ocak itibariyle kongremizi gerçekleştirdik. Hayırlı olur inşallah. Daha önce ki yönetimiz tüzük gereği 31’di. Bu sayıyı düşürdük. Şuanda 23 sayısına kadar düşürdük. Önemli olan kulübe katkı sağlamak. Katkı sağlayabilecek imkan sağlayabilecek kardeşlerimizin yanımızda olması için uğraşıyoruz. Çünkü her zaman söylüyorum ikinci yarı zor geçecek. Ne kadar maddi imkan bulabilirsek, o kadar bizim için iyi olacak. Bu liste de yazılmamış insanlar olabilir. Ama dışarıdan destek verecek insanlar ayrı.’’dedi.

‘’Çates işletme müdürü dışarıdan destek vermeye devam edecek’’

Çates işletme müdürü Harun Sarı’nın dışarıdan destek vereceğini ifade eden Başkan Caner, ‘’Şuanda ilk yarı bitti. Bu zaman kadar görev alan yardımcı olan yönetim kurulu arkadaşlarımız var. Başta Çates’in işletme müdürü Harun Sarı olmak üzere. Bütün görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Son yaptığımız toplantı da Harun Sarı görev yapmayacağını söyledi. İşlerinin yoğun olması sebebiyle katılmadığı için toplantılara dışarıda kalmak istedi. Yaklaşık 3 senedir Zonguldak Kömürspor’un maddi manevi elinden geleni yapmaktadır. Yine Çates’in imkanları doğrultusunda elinden geleni yapacaktır. Kendisine teşekkür ediyoruz’’dedi.

‘’Zonguldakspora katkı sağlayacak isimleri yönetime aldık’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kömürspor’a katkı sağlayacak yeni isimleri yönetime aldıklarını söyleyerek, ‘’Belediyeden meclis üyesi Süleyman Özdoğan var. Diğer yeni katılan arkadaşlarımız var. İnşallah istediğimiz gibi iyi bir çalışma yaparız. Yapacağımız çalışmayla da ikinci yarı da iyi sonuçlar alarak yolumuza devam ederiz. Taraftarımızla halkımızla sayın Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkanımızla kentin ileri gelenleri ile el ele vererek, bu takımı ilerletmek için elimizden geleni yapacağız. Aramıza katılan Doğan Şişman arkadaşımız, Cengiz Gürleyen, Şahin Yalçın, Mahmut Özdemir yine bir hafriyat şirketi. Servet Üstündal yeni bir inşaat şirketi. Bunlar hep yeni isimler’’şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER