Zonguldak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirilecek.

Zonguldak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yılı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirilecek.

Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamaları 30 Ağustos 2018 günü saat 07.00’de başlayacak ve saat 24.00’de son bulacak. 29 Ağustos 2018 günü resmi daireler, Askeri birlik, kara ve deniz araçları, cadde ve meydanlar bayram süresince bayraklarla donatılacak.

30 Ağustos 2018 günü saat 09.00’da Atatürk anıtına Valilik, Belediye Başkanlığının çelenkleri konulacak. 09.15-09.40 arasında Valilik Makamında Vali ve Belediye Başkanı tarafından protokol sırasına göre tebriklerin kabulü yapılacak.

09.45’de tören alanına intikal eden Vali ve Belediye Başkanı tarafından törene katılanlar ile halkın bayramı kutlanacak. Vali ve Belediye Başkanının yerlerini almalarını müteakip, saat.10’.00’da okunacak İstiklal Marşı eşliğinde, Belediye Kültür Müdürlüğü önünde bulunan Bayrak İl Jandarma Komutanlığınca belirlenecek er tarafından göndere çekilecek.

Garnizon Komutanlığınca görevlendirilen personel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen bir öğrenci tarafından şiir okunacak. 10.30’da İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenecek tören komutanının vereceği komut ile birlikte törene katılan; Muharip Gaziler, Belediye, TTK (Maden Ekibi), İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Ekipleri, Diğer Mahalli Dernekler ve Mesleki Teşekküller sıra ile geçiş yapacaklar ve müteakiben tören sona erecek.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER