Zonguldak'ta Başbakan hazırlığı...

Zonguldak'ta Başbakan hazırlığı...

Zonguldak'ta Başbakan hazırlığı...

Başbakan Binali Yıldırımın Zonguldak ziyareti dolayısıyla sabah erken saatlerinden itibaren emniyet ekipleri güvenlik önlemleri aldı.
AK Parti Zonguldak 6. İl Olağan Kongresine katılmak için kente gelecek olan Başbakan Binali Yıldırımın tır parkı mevkisindeki alana helikopter ile iniş yapması bekleniyor. Tırların depolama yaptığı alan boşaltılırken giriş çıkışları ise polis bariyerleri ile kapatıldı. Öte yandan alanda Başbakanlık otobüsü, Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait yangın söndüren tekneler ile bir polis helikopteri de hazır bekletiliyor.
Site Mahallesindeki Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde Askerlik Şubesi önünden itibaren yol, bariyerler ve TOMA araçları ile kesilerek trafiğe kapatıldı. Başbakanı bekleyen vatandaşlar da alanda toplanmaya başladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kentte çevre illerden de takviye polis ekipleri geldi.
Başbakan Yıldırımın kongre sonrası gerçekleştirmesi beklenen Valilik ziyareti için de Gazipaşa ve Fevzipaşa Caddesi istikametinde güvenlik önlemleri alındı.

 

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER