'ZOR BİR YIL!

“ZOR BİR YIL!

'ZOR BİR YIL!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. CHPli Demirtaş mesajında 2017 yılının tarihsel önemine dikkat çekerek Parlamenter rejimin siyasi hırslara kurban edildiği yıl olarak tarihe geçecektirdedi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş mesajında şunları ifade etti:

ZOR BİR YIL!

2017 yılı Türkiye açısından kritik ve zor bir yıldı. 

Dış politikadaki öngörüsüz ve günlük siyasi söylemlerin ülkemize ve vatandaşlarımıza olumsuz pek çok yansıması oldu. Günden güne daralan ekonomi, yükselen enflasyon, artan işsizlik, bitmek bilmeyen OHAL süreci ve OHAL ile ilgisi olmayan düzenlemeler Türkiyeyi, 2017 yılı boyunca daralan bir çembere hapsetti.Kişisel hak ve özgürlükleri yok eden pek çok uygulama nedeniyle vatandaşlarımız çok büyük mağduriyetler yaşadı. 2017 yılının en önemli ve tarihsel olarak da anımsanmasına neden olacak olaylarından birisi elbetteki,hain darbe girişimi sonrasında, kişisel siyasi hırslar uğruna parlamenter rejime vurulan darbedir. Parlamenter rejim, siyasal hırslara kurban edilmiştir. Şaibeli bir referandum  sonucunda, tüm kurum ve kuruluşların hizaya çekildiği bir dönem başlamıştır. Yargıya güven sıfırlanmış, adaletin tecellisi hukuk  kurallarına  değil tek bir kişinin verdiği talimatlara bağlanmıştır.  Tüm bu yaşananlar maalesef toplumda huzursuzluğu ve kutuplaşmayı beraberinde getirmiştir.

Bu nedenle toplumsal olarak huzur ve barış en çok özlediğimiz değerler olmuştur.

Başlangıçlar umudu, umutlar da geleceği simgeler. 

2018 yılının umutlarımızın filizlenip yeşerdiği, toplumsal olarak huzur ve barış içinde yaşayacağımız, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını diler, Zonguldaklı hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım.”

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER