ZTSO'DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR'E ZİYARET

ZTSO'DAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEMİR'E ZİYARET

ZTSO Başkanı Metin Demir, Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Yıldız, Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Eryiğit ve Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosunu ziyaret etti.

Ziyaretten sonra Demir;'İlimize yeni atanan Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun’u Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Muhammed Yıldız, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Hamza Eryiğit ve Genel Sekreterimiz Sayın Muharrem Sarıkaya ile birlikte ziyaret ettik.Kendileri ile protokol okulumuz olan Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için bugüne kadar yapmış olduklarımız ve bundan sonra yapacaklarımızı istişare ettik. İnşallah işbirliği içerisinde kendileri ile güzel faaliyetler gerçekleştireceğiz.

İlimizde Mesleki Eğitim – Sanayi işbirliğinde önemli mesafeler alacağız. Liselere geçiş sınavı sonuçlarına göre tercih yapma aşamasında olan öğrencilerimizi bu vesile ile okulumuzu seçmeye, okulumuzun imkanlarından ve odamızın desteklerinden faydalanmaya davet ediyoruz.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER