ZTSO GENİŞLETİLMİŞ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ZTSO GENİŞLETİLMİŞ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası genişletilmiş meslek komiteleri toplantısı pandemi tedbirleri dikkate alınarak Video Konferans Yöntemi ile yapıldı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR’in başkanlığında yapılan toplantıya Meslek Komiteleri Üyeleri, Oda Çalışanları ve TOBB Zonguldak İli Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU katıldı.

Toplantının açılışını ve moderasyonunu Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya yaptı. SARIKAYA, 'altı ayda bir rutin olarak genişletilmiş meslek komiteleri toplantılarını yapıyoruz. Amacımız üyelerimizin ortak beklentilerini ve çözüm önerilerini almak ve ilgili kurumlar nezdinde takipçisi olmaktır' dedi.

TOBB Zonguldak İli Oda ve Borsaları Akademik Danışmanı Doç.Dr. Ferdi KESİKOĞLU tarafından ‘’Göstergelerle Zonguldak Ekonomisi’’ başlıklı bir sunum yapıldı. KESİKOĞLU sunumunda Zonguldak özelindeki ekonomik verileri, Türkiye genelindeki verilerle kıyaslayarak katılımcılarla paylaştı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak altı ayda bir genişletilmiş meslek komiteleri toplantılarını yapıyoruz. Pandemi önlemleri kapsamında bu toplantımızı video konferans yöntemi ile yapmak durumunda kaldık. Meslek komitelerimiz, odamız ile üyelerimizin iletişiminde, sorunların ortaya konulmasında ve çözümlerin tesbitinde çok önemli görevler üstlenmektedir. Bizler tüm komite üyelerimizle sürekli diyalog halindeyiz. Üyelerimizin sorunlarını yakından takip ediyor, çözüme yönelik istişarelerde bulunuyoruz. Meslek komitelerimizden gelen sorun ve çözüm önerilerini bizzat takip ettiğimiz gibi çatı kuruluşumuz olan TOBB aracılığı ile de ilgili makamlar nezdinde takipçisi oluyoruz. Bu günkü toplantımızda da sizlerin sektöre yönelik talep ve önerilerinizi alacak ve takipçisi olacağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi.

Meslek Komitesi temsilcileri tarafından, özellikle halka yüz yüze hizmet verilen iş yerlerinde çalışanlara aşılamada öncelik verilmesi ve yeni bir finansman desteği açıklanması yönünde talepte bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2021, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER