ZTSO, KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİ

ZTSO, KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEDİ

ZTSO'nun "Ekonomiye Can İnsanlığa Kan Veriyoruz" temalı kan bağış kampanyası gerçekleştirildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kan bağış kampanyasına katılım yoğun oldu.

Valilik yanı  İsmetpaşa Parkı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve oda üyeleri ile vatandaşlar kan bağışında bulundu.

METİN DEMİR: TÜM ZONGULDAKLILARI BEKLİYORUZ

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Metin Demir; “Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel olarak Pandemi süreci nedeniyle sosyal mesafe ve hijyene dikkat ederek ederim bugün kan vermeyi hedefliyoruz. Kızılay kan merkezi müdürümüz Mehmet Günaydın ile bu organizasyonu yapıyoruz. Tüm üyelerimize ve Zonguldaklı hemşerilerimizi şunu söylemek istiyorum. Pandemi nedeniyle kan stoklarında düşüşler yaşanıyor. Hemşerilerimiz şunu çok iyi bilmeliler ki Kızılay yetkililerimiz bu konuda olası tüm tedbirleri Devreye sokarak tüm imkanlarını kullanıyorlar. Hemşirelerimize Pandemi riskini bulaştırmadan bu süreci çok güzel bir şekilde yürütüyorlar. Kan bağışına tüm üyelerimizi ve Zonguldaklıları bekliyoruz” dedi. 

GÜNAYDIN'DAN TEŞEKKÜR

Kızılay kan merkezi müdürü Dr. Mehmet Günaydın, “Pandemi nedeniyle kan stoklarımızda düşüşler var düşüşler var. TSO Başkanımız Metin Demir ve üyelerine gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ediyorum. Bu kampanyanın tüm kurum ve kuruluşları ile sivil toplum dernekleri’ne örnek olmasını diliyorum. Önümüzdeki ekim, kasım aylarında havaların soğuması ile birlikte kahve ihtiyacımız ne kadar zaman kan ihtiyacımız daha da yükselecektir. Bunun için bütün kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum derneklerini kan bağışına davet ediyoruz”dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER