ZTSO KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEYECEK

ZTSO KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLEYECEK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın "Geleneksel Kan Bağış Kampanyası" 16 Eylül Çarşamba günü Zonguldak Valilik Binası Yanı İsmet Paşa Parkında yapılacak.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir her yıl geleneksel olarak Ramazan ayı öncesin de yaptıkları kan bağışı kampanyasını bu yıl 16 Eylül Çarşamba günü yapacaklarını söyledi. 

Demir; Her yıl Kızılay’ımızın kan ihtiyacını karşılamak üzere Ramazan ayının başlamadan önceki hafta kan bağış kampanyası yaparak Kızılay’ımızın kan ihtiyacına katkı veriyor idik. Bu yıl pandemi nedeni ile rutin uygulamamızı gerçekleştiremedik. Ancak kan sürekli bir ihtiyaç. Kızılay Zonguldak Şube Başkanımız Aydın Ergenç ve Kızılay Zonguldak Şubesi yetkililerimiz ile görüşerek bu yıl ki kan bağışı kampanyamızı pandemi kurallarına uyarak Valilik Binamızın yanında ki İsmet Paşa parkında yapmaya karar verdik. Kan Bağışı kampanyamız 16 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 10.00 – 18.00 saatleri arasında Valilik Binamızın yanında ki İsmet Paşa parkında gerçekleşecek. Tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum. dedi

 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER