Akçakoca Yerleşkesi'nde "9. açık kapı uygulaması gerçekleştirildi

Akçakoca Yerleşkesi'nde "9. açık kapı uygulaması gerçekleştirildi

Akçakoca Yerleşkesi'nde "9. açık kapı uygulaması gerçekleştirildi

Şeffaf ve katılımcı bir yönetim kültürü oluşturabilmek amacıyla Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması Akçakoca Yerleşkesinde gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Akademik ve idari personeller ile öğrenciler başta olmak üzere tüm paydaşların Akçakoca Yerleşkesiyle ilgili düşüncelerini, gözlemlerini, tespitlerini, eleştirilerini, önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla düzenlenen 9. Akçakoca Açık Kapı Gününde, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Mesci ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üy. Seyda Faikoğlu ve Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üy. Ahmet Hüsrev Çelik Düzce Üniversitesi mensuplarını makamında ağırladı.
Öğrencilerin, öğretim elemanlarının, idari personellerin ve tüm paydaşların Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Akçakoca Meslek Yüksekokulu ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Doç. Dr. Muammer Mesci, Dr. Öğr. Üy. Ahmet Hüsrev Çelik ve Dr. Öğr. Üy. Seyda Faikoğlu kendilerine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Öğrenciler ve tüm personelin fikir ve düşüncelerinin kendileri için değerli ve önemli olduğunun dile getirildiği görüşmelerde, Değer Üreten ilkesi ile hareket edildiğine vurgu yapılarak, Düzce Üniversitesinin, öğrencilerin ve personelin gelişimi için herkesle uyum içerisinde çalışılmasının önemine değinildi.
Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakarın önderliğinde hayata geçen Açık Kapı Uygulamasının Akçakoca Yerleşkesine olumlu katkıları olduğu görüşü etkinliğe katılanlar tarafından ifade edildi. Açık Kapı Uygulamasına katılan mensuplar, kendilerini Düzce Üniversitesinin değerli bir üyesi ve parçası olarak karar alma ve kararların uygulanması sürecine dahil edildiklerini hissettiklerini belirterek, bu uygulamanın başlatılmasında ve uygulanması sürecinde fikri, emeği ve yüreği olan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakara ve Yerleşke yöneticilerine teşekkür ettiler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER