Akçakoca'da 15 Temmuz Şehitler Parkı Tüm Hızıyla Devam

15 Temmuz Şehitler Parkı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor ...

Akçakoca'da 15 Temmuz Şehitler Parkı Tüm Hızıyla Devam

DÜZCE - Düzcenin Akçakoca ilçesinde yapımına başlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında çalışmalar devam ediyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu bölgenin atıl bir bölge olduğunu, yapılan proje ile yaklaşık 60 dönümün park haline getirileceğini söyledi.

Parkın yakın bir zamanda bitirileceğini ifade eden Yemenici, şöyle konuştu:

Yaklaşık 60 dönüm yeri tamamen ailenin ve çocukların gelebileceği bir yer haline getiriyoruz. Yakın zamanda burayı bitirerek, kültürel etkinlikler, her türlü spor faaliyeti ve piknik yapılabilecek. Çocuklara önemli bir macera alanı yapacağız. Satranç oynayabilecekler ve paten kayabilecekler. Burada her türlü etkinlik yapılabilecek. Özellikle bu sahalarımız standartlara uygun yapılıyor. İki tenis iki tanesi basketbol sahası olacak. Ayrıca biz burada tenis kortu sayısını 4e çıkardık ki ulusal bir turnuva yapılabilsin.

Parkın bitmesi halinde yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği olacağını belirten Yemenici, Gece aydınlatması burada harika olacak. Güvenliği sağlamak için kameralarla izleyeceğiz. 4 girişi olacak. Hem derenin içinde hem ağaçlar hem de arazinin içinde ve gecede burada etkinlikler yapılmasına zemin hazırlıyoruz. Yarasa çadır ve büfemiz olacak. Derenin içinde insanlara yürüyebilecek. İnşallah parkımız bitiğinde gelen turistlerimize ve misafirlerimize hizmet edecek. diye konuştu.

Yemenici, daha sonra müteahhit firma ve kurum müdürleriyle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında incelemelerde bulundu.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER