Akçakoca'da 15 Temmuz Şehitleri Parkı inşaatı

Akçakoca'da 15 Temmuz Şehitleri Parkı inşaatı

Akçakoca'da 15 Temmuz Şehitleri Parkı inşaatı

Akçakoca Belediyesinin geçtiğimiz yıl çalışmalarına başladığı Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürüyor.
52 dönümlük alana yapımı devam eden park, birçok sosyal donatıyı barındırması açısından vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek ve ilçeye canlılık katacaktır.
Çalışmalar kapsamında yapılan; survıvor macera parkı, çok amaçlı salonları içinde barındıran kale restorantı, 750 kişilik amfi tiyatrosu, 67 adet modern kamelyalı ahşap piknik masaları, üç büyük çocuk parkı, koşu parkuru, bisiklet yolları, iki basketbol ve iki voleybol sahaları, fitness alanları, aydınlatma sistemleri, pergola estetik geçiş köprüleri ile yürüyüş yolları ve kafeteryalarıyla keyifli vakitlerin adresi olacak.
Değirmenağzı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı çalışmalarını yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici birkaç ay içerisinde çalışmaların tamamlanarak hayata geçirilecek olan çok amaçlı parkın sosyal etkileşim, toplumsal birlikteliklerin sağlanacağı çocukların, gençlerin ve ailelerin vazgeçilmez mekanı olacağı sözlerine yer verdi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER