Akçakoca'da hafta sonu binlerce kişiyi ağırladı.

Akçakoca'da hafta sonu binlerce kişiyi ağırladı.

Akçakoca'da hafta sonu binlerce kişiyi ağırladı.

Hava sıcaklığının artması ile birlikte yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. 17 km uzunluğundaki sahili ile Akçakocada hafta sonu binlerce kişiyi ağırladı.
Sıcaktan bunalanlar Akçakocanın Akkaya plajından başlayarak Çayağzı, Karayolları, Akevler, Mavi BayrakÇuhallı, Çınaraltı, Değirmenağzı, Mavi Bayraklı Kale ve Kadınlar Plajı, Edilli Plajı, Kalkın Plajı, Paşalar Plajı ile Karaburun Plajı ve Melenağzı Plajlarını doldurdu. Hafta sonu tatilini yapmak isteyenlerin tercihi Batı Karadenizin incisi Akçakoca sahilleri oldu. Tatilciler, havaların çok sıcak olmasına rağmen, Akçakocada serin sularında kendilerinin serinlediklerini söylediler. Vatandaşlar sahillerden çok memnun olduklarını belirterek Mükemmel plajlar çok rahatız, çok kalabalık ama güzel. Deniz serin ve Akçakocadan memnunuz ifadelerini kullandılar.
Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakocanın Karadenize kıyısının 30 km sahili olduğunu fakat bunun 17 km si kumsallık alan olduğunu belirterek Kumumuz çok ünlü bir kum. Ayrıca, Akçakoca İstanbul ve Ankaranın tam ortasında.Tatilcilerin Akçakocaya gelmesinden memnunuz diye konuştu.
Akçakocada her plajda cankurtaranlık hizmetlerinin geçen yıllara oranla sıklaştırıldığı 17 km alanda her türlü teknik donanımla hizmet verildiğinde gözlemlendi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 08:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER