Belediyespor Akçakocaspor´a fark attı

Belediyespor Akçakocaspor´a fark attı

Belediyespor Akçakocaspor´a fark attı


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’tamücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor sezonun 10.haftasında sahasında konukettiği Akçakocaspor’u, 5-2  mağlup etti.İki takımında birer penaltı kaçırdığı karşılaşmada Ereğli Belediyespor’ungollerini Oğuz Yalçın (2), Ahmet Olgun, Turgut Rençber ve Yaşar Şahin attı. Bugalibiyetle puanını 15 çıkaran Ereğli Belediyespor 11 ve 12.haftada üst üsteBartın ve Gerede deplasmanlarına konuk olacak.

Karşılaşmaöncesi Fırat Kalkanı Operasyonunda Şehit olan ve dün son yolculuğuna uğurlananJandarma Uzman Çavuş Kader Acar için saygı duruşunda bulunuldu. EreğliBelediyespor sahaya, siyah bant takarak Safa Sakıpcan Erdal, Ümit Daşcı, OzanAydın, Tunahan Altuntaş, Cihat Öztürk, Ahmet Olgun, Oğulcan İnce, Oğuz Yalçın, Yaşar Şahin, Murat Turan ve ErayÖzer 11’i ile çıktı.

Kdz.EreğliBelediyespor, 5. dakikada Ahmet Olgun’un kafa golü ile 1-0 öne geçti. Konukekibin 39.dakikada Volkan ile bulduğu gol skoru 1-1’e getirirken, eflatunbeyazlılar 43.dakikada penaltı kazandı.Murat Turan’ın penaltısını Akçakocasporkalecisi Hüseyin kurtarırken, pozisyonun devamında hakeme verdiği penaltıkararı ile ilgili  şiddetli itiraz edenAytaç Ön sarı kart görürken, maçın hakemi itiraz sonrası ceza sahası dışındanen direk vuruşa hükmetti. Oğuz Yalçın’ın en direk vuruşta topu ağlaragöndermesi ile skor 2-1’e geldi ve Ereğli Belediyespor soyunma odasına bu golünavantajı ile gitti.

2.YARI GOL 3 GOL

2. yarının7, maçın 52.dakikasında Akçakocaspor penaltı kazanırken Mustafa İmamcı’nınvuruşu üst direğe çarpıp dışarıya çıkınca konuk ekip beraberlik şansınıkaçırdı.Bu dakikadan sonra rakip kalede baskıyı arttıran eflatun beyazlılarda67.dakikada Oğuz Yalçın, kendisinin 2 takımının 3.golünü atarak skoru 3-1’egetirdi.

TurgutRençber’in 71.dakikadaki kafa golü ile fark 3’e çıkarken, 76.dakikada konukekipte Aytaç Ön çift sarı karttan oyundan atılınca konuk ekip 10 kişi kaldı.Akçakocaspor 80.dakikada Kaan’la farkı 2’ye indir de 90+1. dakikada Yaşar Şahinson sözü söyledi. (5-2)

Sezonun 4.galibiyetini alan ve puanını 15’e çıkaran Kdz.Ereğli Belediyespor, 11 ve 12.haftada  fikstür gereği üst üste Bartınve Gerede deplasmanlarına gidecek. Eflatun beyazlıların sahasındaki bir sonrakiilk maçı, aynı zamanda da ilk yarının son maçı olan Çekmeköy karşılaşmasıolacak.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2016, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER