Bu yılda başarı ile geçti

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Lisesi tarafından 14-15 Nisan’da gerçekleştirilen “Geleneksel III. Bilime Yolculuk Laboratuar etkinliği “’nin coşkuyla geçtiği bildirildi.

Bu yılda başarı ile geçti
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Lisesi tarafından 14-15 Nisan’da gerçekleştirilen “Geleneksel III. Bilime Yolculuk Laboratuar etkinliği “’nin coşkuyla geçtiği bildirildi. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı açıklama şu şekilde; TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Lisesi tarafından 14-15 Nisanda gerçekleştirilen “Geleneksel III. Bilime yolculuk laboratuar etkinliği” bu sene de başarıyla ve coşkuyla geçti. İlçemiz merkez, belde, köy okulları 8. Sınıflarından öğrencilerin ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte bu sene özel olarak Alaplı ve Akçakoca ortaokullarından da katılım olmuştur. Etkinlik saat 08.00’de kahvaltı, saat 09.00’da tüm okulların deneye başlaması, saat 11.30-13.00 öğle yemeği arası şeklinde sürdü ve saat 15.00’de okullara teşekkür belgesi, katılan tüm öğrencilere katılım belgesi ve deney kitabı verilmesiyle sona ermiştir. Misafir öğrencilere deneyler için gerekli önlük, eldiven, gözlük gibi güvenlik malzemeleri TED Kdz. Ereğli Koleji tarafından temin edilmiştir. Tüm gün misafir öğrencilerin ilgiyle ve zevkle yaptıkları deneylere okulun 10. sınıf öğrencileri rehberlik etmiştir. TED Kdz Ereğli Koleji bu etkinlikle laboratuar imkânlarından ilçemiz ve çevre ilçelerin de faydalanmasını sağlamıştır. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı; Geleneksel olarak III. gerçekleştirilen Bilime Yolculuk etkinliği için TED Koleji Genel Koordinatörü Abdurrahman Tülüce’yi, etkinliği gerçekleştiren TED Koleji Kimya öğretmenleri Arzu Gül Cengiz’i, Merve Kahveci’yi, tüm 10. Sınıf öğrencileri ve katılımcı okulların öğretmen ve öğrencilerini bu başarılı etkinlikten dolayı tebrik etmiştir.

KATILAN OKULLAR ŞU ŞEKİLDE;

Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz ortaokulu, İsmet İnönü ortaokulu, Kepez İzmirlioğlu ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet ortaokulu, Toki Korubaşı ortaokulu, Turgut Reis ortaokulu, Kayabaşı Alemdar ortaokulu, Pestilci ortaokulu, Gülüç Vesile Dikmen ortaokulu, Şehit Madenciler ortaokulu, Kurtlar köyü ortaokulu, Alaplı Kasımlı Ortaokulu, Akçakoca Hamiyet Sevil ortaokulu, Akçakoca Mustafa Açıkalın ortaokulu

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER