Ormancılardan Başkan Yemenici'ye ziyaret...

Ormancılardan Başkan Yemenici'ye ziyaret

Ormancılardan Başkan Yemenici'ye ziyaret...

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası nedeniyle, İlçe Orman İşletme Müdür yardımcısı Recep Düşünmez ve beraberindeki personel Belediye Başkanı Cüneyt Yemeniciyi makamında ziyaret ettiler.
Başkan Yemenici, ziyaret için, Düşünmeze ve beraberindeki personele teşekkür ederek Ormanlar, bir milletin en önemli zenginlik kaynağıdır. Çok uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu vatandaşlık görevimizi yerine getirirken ormanı korumanın, uygarlığın en temel göstergesi olduğunu çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve dünyada çevre bilincini oluşturmak ve ormanların önemini vurgulamak için 21- 26 Mart tarihlerinde kutlanan orman haftasında, ormanların korunduğu ve yeşil alanların çoğaldığı bir dünya diliyorum sözlerine yer verdi.
İlçe Orman İşletme Müdür yardımcısı Recep Düşünmezde, Belediye Başkanı Cüneyt Yemeniciye ilgisinden dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi ve çiçek takdim etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER