Plajlarda Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor.

Plajlarda Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor.

Plajlarda Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor.

DÜZCE - Batı Karadeniz Bölgesinin incisi olarak bilinen Düzcenin Akçakoca ilçesindeki işletmeler ve belediye ekipleri, sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Mavi bayraklı iki plajı ve 38 kilometrelik denize girebilir kumsalı bulunan Akçakocada sezon hazırlıklarını sürdüren işletme sahipleri, Ramazan Bayramında yoğunluk bekliyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çuhallı Plajına mavi bayrak verilmesinin ardından bu kriterlere uygun iki plajlarının olduğunu söyledi.

Kale Plajı ve Çuhallı Plajının mavi bayraklı olduğuna vurgu yapan Yemenici, Bu plajlarda olması gereken, cankurtaran kulesi, duşlar, engellilerin rahatça denize girmesini sağlayan sistemler, normal ve engelli tuvaletleri, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar tamamlanmak üzere. Sezon hazırlıklarımızı ara vermeden sürüdürüyoruz. diye konuştu.

Plajlarda her türlü çalışmanın özenle yapıldığına değinen Yemenici, şunları kaydetti:

İşletmelere yönelik denetimler var. Bu denetimlerden önce tüm çalışmalarımızı özenle titizlikle yerine getiriyoruz. Amacımız Akçakocayı daha modern, yaşanabilir bir kent yapmaktır. Tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçede iki tane mavi bayraklı plajın olması turizm açısından ilçeye önemli bir katkı sağlayacak. Gelen misafirlerimize rahat ve güvenilir bir ilçede konaklamanın mutluluğunu yaşatacağız. Bunun için elimizden gelen tüm gayretleri gösteriyoruz.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER