15 Temmuz için engelli oldular.!

15 Temmuz için engelli oldular.!

15 Temmuz için engelli oldular.!

Zonguldakın Alaplı ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliği kapsamında Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü görme Engelli futbol takımı ile Akın Spor takımı gösteri maçı yaptı. Kıran kırana geçen maçı görme Engelliler takımı kazandı.
Alaplıda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı MYO futbol sahasında gösteri maçı düzenlendi. Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü görme Engelli futbol takımı ile Akın Spor takımı arasında oynan futbol maçında Akın Sporlu futbolcuların gözleri bant ile kapatılarak futbol maçı yaptı.
Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, 15 Temmuz akşamı engellilerin de büyük bir cesaretle demokrasi için meydanlarda darbecilere karşı ülkeyi bekledikleri belirterek, İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliği kapsamında engelliler olarak her türlü etkinliğin içine yer alıyoruz. Almaya da devam edeceğiz. Bu anlamda görme engelli futbol takımız ile Ereğli İlçemizin takımı olan Akın Spor ile 15 Temmuz şehitleri anısına futbol maçı yaptık. Gözleri gören arkadaşlarımız gözlerine bant çekerek 20şer dakika üzerinden maç yaptık. Arkadaşlarımız çok zorlandı ama güzel bir maç oldu.Alaplıda Engelliler Derneği olarak 15 Temmuz etkinliklerini içinde yer alıyoruz. Almaya da devam edeceğiz dedi.
Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü görme engelli futbol takımı Akın Sporu müsabakayı 2-1 yendi. Gösteri maçını Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Alaplı Yurt Müdürü Erhan Yavaş ve Milli Eğitim personeli izledi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER