AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Abdullah Acar, tarafından düzenlenen basın ile kaynaşma yemeğinde konuşan, Yavuz, Bizim tek amacımız partimize ve halkımıza hizmet etmektir. Genel merkezimiz bana yetki vermiş, tüzüğün verdiği şekilde bende arkadaşlarımı görevlendirdim. Ak Partiye ve halkımıza en iyi hizmeti sunmak için hep birlikte el ele vererek çalışacaklarını ifade etti.
Bu davanın içinde olan hiç bir arkadaşımızla asla kavga etmediklerini belirten Yavuz, şöyle konuştu:
Bizler bu partiye gönül vermiş insanlarız. Bizde onun bunu adamı yoktur, bizde dava adamı vardır, Ak Parti adamı vardır. Birileri içimize nifak sokmaya çalışıyor ama boşuna uğraşıyorlar. Bizde her arkadaşımız elinden geldiğinin en iyisin yaparak hizmet eder. 4 yıldır ilçe başkanı olarak beni herkes tanır. İlçe Başkanı olarak benim kişisel hiç bir şeyim olmadı. Herkes bu partiye en iyi şekilde katkı vermeye çalışır. Kamu oyunda herkes bir şeyler konuşur. 2014 yılında bize rakip olan arkadaşlarımız bizlerle birlikte hizmet yolunda çalışmalara devam ediyorlar. Bizim tek amacımız partimize ve halkımıza hizmet etmektir. Genel merkezimiz bana yetki vermiş. Tüzüğün verdiği şekilde bende arkadaşlarımı görevlendirdim. Birileri içimize nifak sokmaya çalışıyor, ama boşuna uğraşıyorlar.
4 YILDA BAZI DERSLER ÇIKARDIM
Yavuz, 4 yıl İlçe Başkanlığı dönemimde çok dersler çıkararak tecrübe kazandığını ifade ederek, Görevde olduğum 4 yılda bazı dersler ve tecrübeler edindik. Genel Merkezimiz 2 Aralıkta bize tekrar görev verdi. İlçe başkanlığına devam ediyoruz. Geçtiğimiz 4 yılda bir çok seçim gördük bu seçimlerin bizlere hep artıları oldu. Eksiklerimizi gördük. 4 yılda köylerimizde yapılan müthiş çalışmalarımız var. Eksiklerimiz yok mu var.
BENİM HEDEFİM SAĞLIK VE EĞİTİM
İlçe Başkanı olarak en büyük hedefim İlçemize sağlık ve eğitimde bir çok yatırımlar kazandırmak olduğunu anlatan Yavuz, Görevde olduğum 4 yıl boyunca 4 tane okulu Alaplıya kazandırdık. 2018 yatırım programına AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlunun destekleriyle 2 tane 8 derslikli okul, bir Halk Eğitim Merkezi ve imam hatip ortaokulu aldırdık. Yeni hastane binası için 2018 yılının ilk aylarında yapım ihalesi yapılacağını düşünüyorum. İhalenin ardından inşaat çalışmaları başlanarak en kıs sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak. Bizim olmazsa olmazımız Mollabey alternatif yol çalışması ile ilgi bir çok sıkıntılar yaşandı. Bu nedenle yolda çalışmalar ilerleyemedi. Orada müteahhit firma ve yasalardan kaynaklanan sıkıntılar vardı.Artık bu sorunları aştık. Önümüzdeki günlerde mollabey alternatif yolda çalışmalar tekrar başlayacak. Alaplı çayını Karadenize döküldüğü alanda mendirek yapılması için tüm girişimlerimiz yaptık. Çalışmalar devam ediyor. Oraya mendirek kazandırmak için her şeyi yapacağız. Alaplı çayı ile igi bir çok şikayetler alıyoruz. Gümelideki baraj inşaatının bittiği zaman Alaplı çayında daha kapsamlı bir çalışma yapılacak. Çayın debisi ve akışı çok fazla olduğu için ıslah çalışmaları tam verimli yapılamıyor. Ancak yapılacak baraj sonrası su tutucuların sayesinde suyun akışı ve debisi düşecek. Ondan sonra çayda ıslah çalışmaları daha güzel şekilde yapılarak temiz akacak. Alaplıya yapılan hizmet ve yatırımlarda her zaman en büyük destekçimiz olan başta AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğluna Özcan Ulupınara ve Hüseyin Özbakıra sonsuz teşekkür ediyoruz.