45 yıldır ilk kez…

45 yıldır ilk kez…

45 yıldır ilk kez…

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçede Yeni Siteler Mahallesi 3 katlılar olarak adlandırılan mahallede bulunan bazı caddelere Belediyenin 45 yıldır çöp almak dışında hiçbir hizmetin yapılmadığını belirterek, “İşte biz bu caddelere hizmet götürüyoruz. Otopark alanlarını, korkuluklarını, yollarını, kaldırımlarını ışıklandırmalarını düzenliyoruz”” dedi.

Beraberinde Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı ve İşletmeler ve İştirakler Müdürü Fikret Aydın ile birlikte 45 yıldır tek bir çivinin çakılmadığı Yeni Siteler mahallesindeki caddeleri inceleyen Tekin, burada bulunan mahalle halkı ile sohbet etti.

Halkın yoğun ilgi ve alakası ile karşılaşan Tekin, burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bazı mahallelerimizde öyle caddeler, sokaklar var ki konutların yapılmasının üzerinden 40-45 yıl geçmiş,  sadece çöpleri alınmış. Biz bu mahallelere 40-45 yıl aradan sonra beton getirdik. Işıklandırma getirdik. Merdiven yaptık. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Söz konusu cadde ve sokaklarımızda ekiplerimiz hummalı bir şekilde çalışıyor. Otopark alanlarını, korkuluklarını, yollarını, kaldırımlarını düzenliyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER